ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Υγεία:Οι λόγοι που σπάνε τα νύχια σου

 


Πολύ συχνά τα νύχια μας μπορούν να μας προειδοποιήσουν για παθολογικές καταστάσεις που ίσως περνά ο οργανισμός μας. Τα υγιή νύχια είναι ένδειξη καλής υγείας (δεν αρκεί βέβαια αυτό για να είμαστε ήσυχοι). Εύθραυστα νύχια, νύχια που έχουν γραμμές και δεν είναι λεία, νύχια με σχηματισμένα λευκά σημάδια, μπορεί να αποτελούν μια σημαντική ένδειξη για έλλειψη αναγκαίων βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων στον οργανισμό, όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος. 

Η έλλειψη ψευδαργύρου μπορεί να οδηγήσει σε κακή υγεία και εικόνα των νυχιών, των μαλλιών και του δέρματος γενικότερα. Αν παρουσιάζεις ανάλογα συμπτώματα καλό θα ήταν να κάνεις έλεγχο βιταμινών στον οργανισμό σου για να διαπιστώσεις αν λείπει κάποιο ένζυμο. Αν διαγνωστεί έλλειψη ψευδαργύρου μπορείς να λάβεις συμπλήρωμα διατροφής με ψευδάργυρο, αφού φυσικά, συμβουλευτείς το γιατρό σου. 

Και αν θέλεις το κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου και την υγεία σου, μπορείς να εντάξεις το Aquarius Water+ στην καθημερινότητα σου. To Αquarius Water+ είναι ένα λειτουργικό ποτό που θα σε τονώσει και θα συμβάλει στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού σου, αφού θα σου προσφέρει τα απαραίτητα μέταλλα, μαγνήσιο και ψευδάργυρο, που χρειάζεται ο οργανισμός σου.

Πώς ο ψευδάργυρος βοηθά στην υγεία των νυχιών

Ο ψευδάργυρος είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέταλλο που πρέπει να υπάρχει στον οργανισμό σε μεγάλες ποσότητες, καθώς επηρεάζει την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το σίδηρο είναι το επόμενο στοιχείο που είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και του ανοσοποιητικού συστήματος. Θεωρείται απαραίτητος για τη σύνθεση των βασικότερων πρωτεϊνών και ενζύμων και η έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα όπως ατονία, αδύναμα νύχια, θαμπό δέρμα, εύθραυστα μαλλιά, ακόμη και τριχόπτωση. Η σταθερή και συστηματική πρόσληψη πηγών ψευδαργύρου βοηθά στην ανάπτυξη των κυττάρων και των ιστών που βρίσκονται στα νύχια. 

Η πρόσληψη ψευδαργύρου μπορεί να γίνει είτε φυσικά μέσω της τροφής είτε με συμπληρώματα διατροφής. Ο γιατρός σας μπορεί να σας συμβουλέψει σχετικά με το κατάλληλο συμπλήρωμα που ενδείκνυται για τις ανάγκες του δικού σας οργανισμού. 

doctoranytime.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]