Ιωάννινα:Δημοσιοποίηση στοιχείων της αλλοδαπής που συνελήφθη για τηλεφωνικές απάτες



 Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπής, κατηγορούμενης ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στις τηλεφωνικές απάτες σε διάφορες περιοχής της χώρας, η οποία συνελήφθη την 13-07-2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων (σχετικό το από 14-07-2021 Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ ).

Ειδικότερα, πρόκειται για την (επ) PENEVA (ον) ANI του HRISTOV και της VESA, γεννηθείσα την 03-02-1967 στη Βουλγαρία.  

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων της,  σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και την επίτευξη της διερευνήσεως της συμμετοχής αυτής και των ετέρων φυσικών αυτουργών και συμμετόχων και σε έτερες αξιόποινες πράξεις. 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2651440660 και 2651440669 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός,  ήτοι μέχρι την 11-09-2021. Πέραν του χρονικού ορίου αυτού, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]