ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα:Δήμος-μάνατζερ για ιδιωτικά κολλέγια

 


Σε πλήρη ευθυγράμμιση με την κυβερνητική πολιτική, ο Δήμος Ιωαννιτών διαφημίζει και υποστηρίζει ιδιωτικό κολλέγιο, με τον ίδιο το δήμαρχο να χαιρετίζει την «εκδήλωση γνωριμίας» που θα γίνει στα Γιάννινα.

Τη στιγμή που χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες μένουν εκτός της δημόσιας εκπαίδευσης και που η υπουργός Παιδείας τους σπρώχνει όλο και πιο αποφασιστικά προς τα ιδιωτικά κολλέγια - αμφίβολης εκπαιδευτικής στάθμης «μαγαζιά» που ψάχνουν πελατεία, ο Δήμος σπεύδει και αυτός να συμπεριφερθεί ως μάνατζερ.

Είναι ακόμα πρόσφατη η συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη στήριξη που ζητάει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στήριξη και συνεργασία που παραμένουν μόνο σε κενές περιεχομένου δηλώσεις και διακηρύξεις. Την ώρα που η Γεωπονική μένει χωρίς φοιτητές/τριες και το μέλλον της είναι αβέβαιο, ο Δήμος συνεργάζεται με ιδιωτικά κολλέγια.

Δεν μας εκπλήσσει κάτι σε όλα αυτά. Είναι δεδομένο ότι η πολιτική της δημοτικής αρχής ταυτίζεται με την κυβερνητική, σε όλα τα επίπεδα. Ενστερνίζεται και διαφημίζει το «παιδεία μόνο για τους έχοντες» και τον «απεγκλωβισμό από το πανεπιστήμιο» της κας Κεραμέως.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]