Σε απόγνωση οι επαγγελματίες τουρισμού στη βόρεια Εύβοια 9 στους 10 τουρίστες ακυρώνουν τις κρατήσεις για τον Αύγουστο

 


Δραματική είναι η κατάσταση στη  βόρεια  Εύβοια  καθώς μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές 9 στις 10  κρατήσεις   τόσο για τον Δεκαπενταύγουστο όσο και για την ερχόμενη εβδομάδα έχουν ακυρωθεί .

Όπως μετέδωσε χθες το Open όσοι μεταβαίνουν στην περιοχή έχουν εξοχικά και θέλουν να  διαπιστώσουν   σε τί κατάσταση βρίσκονται οι αγαπημένοι τους τόποι .

Στο λιμάνι της  Αιδηψού  ,παραμονή Δεκαπενταύγουστου υπό κανονικές συνθήκες  θα γινόταν το αδιαχώρητο ενώ τώρα οι μόνοι ξένοι που βρίσκονται στην περιοχή είναι  οι  ξένοι πυροσβέστες και οι εθελοντές  .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Ξενοδόχων Αιδηψού ,Θεόδωρο Ρουμελιώτη από τις 20.000- 25.000  διαθέσιμες  κλίνες  η πληρότητα δε ξεπερνά το 5% .

Ότι κρατήσεις είχαν γίνει μέχρι τέλος Αυγούστου έχουν ακυρωθεί όλες  και οι προκαταβολές επιστρέφονται με τους επαγγελματίες να είναι σε απόγνωση .Ο κ.Ρουμελιώτης απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να επιστρέψει στην Εύβοια για να κάνει διακοπές αφού οι φωτιές έχουν σβήσει ,η ατμόσφαιρα έχει καθαρίσει και η περιοχή είναι ασφαλής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]