Ηγουμενίτσα:Ταλαιπωρία εν πλω για 362 επιβάτες


 Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ'' Ν.Χανίων 29, για μηχανική βλάβη στη θαλάσσια περιοχή 6,8 ν.μ. νοτιοανατολικά ν. Κέρκυρας.


Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Πάτρας προς τους λιμένες Ηγουμενίτσας-Ανκόνα Ιταλίας, με 362 επιβάτες και 149 οχήματα, κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Ηγουμενίτσας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.


Στη συνέχεια, επί του πλοίου επιβιβάστηκαν στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, όπου διαπιστώθηκε δυσλειτουργία στη σύμπλεξη στη Νο. 2 εκ του αριστερού ζεύγους κύρια μηχανή στον αριστερό άξονα.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ'' μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]