Ιωάννινα:Έκθεση τοπικών προϊόντων 26-28 Αυγούστου στην πλατεία Μαβίλη


 Με δεδομένο ότι διερχόμαστε ακόμη ένα δύσκολο οικονομικό μονοπάτι λόγω της covid-19 αλλά και των μεταλλάξεων της και με δεδομένο ότι πολλοί κλάδοι της οικονομίας έχουν πληγεί και συνεχίζουν να πλήττονται, η Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων πραγματοποιεί την 1η  Έκθεσης Τοπικών προϊόντων προσπαθώντας να συμβάλει στην στήριξη των κλάδων τροφίμων και ποτών,  θεωρώντας  ότι μπορεί τα επόμενα χρόνια να συνδράμουν περισσότερο  στην αύξηση των εξαγωγών της χώρας αλλά και να μειώσει τα ποσοστά  ανεργίας στην περιοχή μας.

Είναι μια πρώτη πρωτοβουλία η οποία προσδοκούμε να φτάσει τα επίπεδα αντίστοιχων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια  και να προσεγγίζει υψηλές επισκεψιμότητες αλλά και σημαντικές συνεργασίες εκθετών και επισκεπτών.

Η  Έκθεση θα έχει διακριτικό τίτλο:  «Γνωρίζοντας τα τοπικά μας  προϊόντα».

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως και τις 28 Αυγούστου στην πλατεία Μαβίλη.

Ώρες λειτουργίας : Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 από τις 19:00-23:00 ενώ στο Σάββατο η Έκθεση θα λειτουργήσει 11:30 -14:30 & 19:00-23:00.

Η 1η Έκθεση τοπικών προϊόντων πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και των Δήμων Ζίτσας & Πωγωνίου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]