ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Θεσπρωτία:Πάνω από 2000 άτομα αποθέωσαν τον Βασίλη Καρρά και την Πάολα ! Η φιλανθρωπία των 2 καλλιτεχνών προς την οικογένεια του άτυχου εθελοντή πυροσβέστη[φωτό-βίντεο]

 




Πλήθος κόσμου βρέθηκε από τα παράλια της Ηπείρου, καθώς και από τα Ιωάννινα στην εμφάνιση του Βασίλη Καρρά και της Πάολα στο Μορφάτι Θεσπρωτίας τη Τετάρτη 11 Αυγούστου το βράδυ στο κέντρο Αστέρια.

Πάνω από 2000 χιλιάδες κόσμου, αποθέωσαν τους δύο καλλιτέχνες στη μεγάλη βραδιά, τηρώντας όλα τα μέτρα και πρωτόκολλα για τη πανδημία πολύ αυστηρά. Με το δικό τους μοναδικό τρόπο οι δύο καλλιτέχνες, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το κοινό τους δίνοντας όλο τους τον εαυτό, πάνω στη πίστα.


Συγκινητική ήταν η πρωτοβουλία με τη κοινή απόφαση και των δύο, Βασίλη Καρρά και Πάολα, να δώσουν μέρος από την αμοιβή τους μετά τα δυσάρεστα και τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, στην οικογένεια του άτυχου εθελοντή πυροσβέστη που χάθηκε πάνω στο καθήκον, την ώρα της υπηρεσίας του για τη κατάσβεση της φωτιάς.


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά τα τραγικά γεγονότα, που συνέβησαν στη χώρα μας και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Έτσι λοιπόν μέρος της αμοιβής του Βασίλη Καρρά και της Πάολα από την αποψινή συναυλία στα @asteria_live_parga, θα δοθεί απευθείας αύριο στην οικογένεια του άτυχου εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα. Όλοι μαζί μπορούμε!».

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλία και τη κίνηση των δύο καλλιτεχνών τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]