ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Νέο Kerrygold Cheddar τριμμένο για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση και ευκολία!



Το αυθεντικό ιρλανδικό Cheddar από την Kerrygold, κυκλοφορεί τώρα και σε μία νέα τριμμένη εκδοχή, σε συσκευασία των 150γρ., χαρίζοντας ακόμη περισσότερη ευκολία, ταχύτητα και πρακτικότητα στις μαγειρικές μας αναζητήσεις. 

Έχει πλούσια, γεμάτη γεύση και μια κρεμώδη υφή που λιώνει και απογειώνει στη στιγμή τα ζυμαρικά, τις πίτσες, τις σαλάτες, τις μεξικάνικες συνταγές, τις σως, τα κρεατικά ή ακόμη και τις τηγανιτές πατάτες. 

Οι άριστες συνθήκες διαβίωσης των αγελάδων σε πολύ μικρά κοπάδια σε οικογενειακές φάρμες στην Ιρλανδία και το γεγονός ότι βόσκουν ελεύθερες στα καταπράσινα βοσκοτόπια για τουλάχιστον 300 ημέρες τον χρόνο, προσφέρουν ένα γάλα εξαιρετικής ποιότητας, με το οποίο παράγονται όλα τα προϊόντα της Kerrygold. Από εκεί πηγάζουν η εκλεκτή γεύση, το χαρακτηριστικό χρυσοκίτρινο χρώμα και οι βιταμίνες Ω3 και Ω6 που περιέχει το αγαπημένο Kerrygold Cheddar. 

Πέρα από τριμμένο, το Kerrygold Cheddar είναι διαθέσιμο και σε φρατζόλα 2,5 κιλών στον πάγκο των τυριών, σε κομμάτι 200γρ. αλλά και σε φέτες των 150γρ. στα ράφια με τα συσκευασμένα τυροκομικά προϊόντα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]