ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:CONVEXMODEL και OMMA, στην αυλή του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής»

 


Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 και ώρα  21:00 τους CONVEXMODEL και τους OMMA, στην αυλή του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


 Οι ConvexModel σχηματίστηκαν το 2017 στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους μία κασέτα, δύο LP και αρκετές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Γιάννενα και Κατερίνη. Το τελευταίο τους vinyllp «Quantity of Motion» κυκλοφόρησε το 2020 από τη γερμανική Kernkrach Records.


Μέλη: Νίκος Καπαντζάκης: συνθεσάιζερ, φωνή,


Ελένη Τζούνα: συνθεσάιζερ,


Γιώργος Παπαδόπουλος: μπάσο,


Κυριάκος Τσακαλίδης: τύμπανα,


Σταυρούλα Τσιάρα: στίχοι .


OMMA:


 Οι Όμμα σχηματίστηκαν το 1999 από τους Βαγγέλη Μπουλουχτσή και Περικλή Μπουλουχτσή, γνωστούς στην ελληνική εναλλακτική σκηνή και από άλλα σχήματα όπως οι Κεφάλαιο 24, οι Hobbit κ.ά. Έχουν γράψει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ ντοκιμαντέρ με μουσική τους έχουν παιχτεί στην Ελλάδα και στo εξωτερικό. Έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους: «Ιχνογραφία» (2001) και «Ιδίοις Όμμασι» (2007).


 


Η συγκεκριμένη βραδιά θα έχει ως θεματικό άξονα επιλεγμένο υλικό από το δεύτερο CD των ΟΜΜΑ, που φέρει τoν τίτλο «Ιδίοις Όμμασι». Μαζί με ανέκδοτο υλικό θα οδηγήσει τo ακροατήριο μέσα από ψυχεδελικές unplugged μπαλάντες και dark folk - rock πινελιές σε ουτοπικά ηχητικά οργανικά ξέφωτα και από εκεί σε δυστοπικά electronica spoken words ηχοτοπία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]