Πολυνίκης ο Ν.Ο.Ι. και σε Εφήβους - Νεανίδες Έντονη διαμαρτυρία για τη διαιτησία στον αγώνα της Οκτακώπου



Έντονη διαμαρτυρία για τη διαιτησία στον αγώνα της Οκτακώπου 


Πολυνίκης και στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών κάτω των 23 ετών και Εφήβων-Νεανίδων αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην προτελευταία ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξάγεται στη λίμνη της Καστοριάς. 

Η «συγκομιδή» για τον Ν.Ο.Ι. ήταν πέντε χρυσά, δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια, τα οποία υπήρξαν καρπός της σκληρής προσπάθειας που κατέβαλλαν όλα ανεξαρτήτως των πληρώματά του, με τα Γιαννιωτόπουλα να υπερβάλλουν εαυτόν προκειμένου να φτάσουν στη νίκη. Δεύτερος στον σχετικό πίνακα κατετάγη ο Ν.Ο.Θ..

Τα χρυσά μετάλλια θα ήταν έξι για τον Ν.Ο.Ι., μαζί με εκείνο της Οκτακώπου Εφήβων,  αν ο διαιτητής του αγώνα λάμβανε υπόψη το επεισόδιο της πρόσκρουσης της βάρκας της Κέρκυρας στο πρώτο πλήρωμα του Ομίλου την ώρα του αγώνα, γεγονός που του στοίχισε την πρωτιά. Ο Ναυτικός Όμιλος Κέρκυρας παραδέχθηκε το συμβάν, ο Ν.Ο.Ι. κατέθεσε ένσταση, όμως το αποτέλεσμα του αγώνα έμεινε ως έχει. Ο Ν.Ο.Ι. εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του, καθώς θεωρεί ότι με τη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή έχει αδικηθεί κατάφωρα το πρώτο πλήρωμα της Οκτακώπου Εφήβων, το οποίο στερήθηκε το χρυσό μετάλλιο.

Τα μετάλλια

Χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών και Ανδρών – Γυναικών κατέκτησαν τα εξής πληρώματα του Ν.Ο.Ι.:

*Στο Σκιφ Εφήβων ο Ιάσονας Εξάρχου.

*Στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων οι Κατερίνα Γκόγκου – Χριστίνα Παπαϊωάννου.

*Στο Τετραπλό Σκιφ Νεανίδων οι Έλενα Παπαζαχαρή – Κατερίνα Γκόγκου – Σοφία Παπαζαχαρή και Δήμητρα Παπαϊωάννου.

*Στην Τετράκωπο μετά των Εφήβων οι Σπύρος Γεωργίου – Ανδρέας Καρέτσος – Λεωνίδας Κοπίδης – Ηλίας Μπλέτσας και Λάμπρος Μπότης.

*Στη Δίκωπο Νέων Ανδρών οι Θανάσης και Λεωνίδας Παλαιοπάνος.

Ασημένια μετάλλια στις ίδιες κατηγορίες κατέκτησαν τα ακόλουθα πληρώματα:

*Η Τετράκωπος άνευ των Εφήβων με τους Ηλία Μπλέτσα – Σπύρο Γεωργίου – Ανδρέα Καρέτσο και Λεωνίδα Κοπίδη.

*H Οκτάκωπος των Εφήβων με τους Βασίλη Σαραλιώτη – Στέφανο Δημητρίου – Βασίλη Κωστούλα – Ηλία Μπλέτσα – Κων/νο Κασιούμη –Γιώργο Καππά – Σπύρο Γεωργίου – Ανδρέα Καρέτσο και Λεωνίδα Κοπίδη.

Τέλος, τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο πήραν τα ακόλουθα πληρώματα:

*Το Διπλό Σκιφ Νέων Ανδρών με τους Παύλο Φαϊτά – Ιάσονα Εξάρχου.

*Η δεύτερη Οκτάκωπος των Εφήβων με τους Χριστόφορο Μπριασούλη – Κων/νο Τζοβάρα – Λάμπρο Μπότη – Άγγελο Φάκα – Δημοσθένη Κουτσογιάννη – Αριστοτέλη Λάππα – Κων/νο Καραγιάννη – Σπύρο Μέγα και Άγγελο Κολιό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]