ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ


ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

«Νότες Χαράς» με την Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών και «Ήχοι του Καλοκαιριού» με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών
Την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:30 η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών δίνει ένα μουσικό ραντεβού στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου, στην Ανατολή,

χαρίζοντας έντονους ρυθμούς, όμορφες μελωδίες και στιγμές χαράς με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και με συνοδεία τραγουδιού. Μια ευκαιρία να σμίξουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί ατενίζοντας με αισιοδοξία το φετινό καλοκαίρι. Γι αυτό και οι εμφανίσεις της μπαντίνας μας έχουν τίτλο: «Νότες Χαράς»

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την επομένη, Σάββατο 10 Ιουλίου και ώρα 20:00, στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και οι εμφανίσεις της μπαντίνας μας θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 20:00, στο Σταυράκι. 


Παράλληλα, θα απολαύσουμε τη Φιλαρμονική του Δήμου μας σε δύο εμφανίσεις με τίτλο: «Ήχοι του καλοκαιριού». Καλοκαιρινές δροσερές βραδιές συντροφιά με γνωστές και αγαπημένες ελληνικές και ξένες μελωδίες. Η Φιλαρμονική μας θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 21:30 στην Πλατεία Γηροκομείου Ιωαννίνων και την Τετάρτη 14 Ιουλίου και ώρα 21:30 θα εμφανιστεί στη Βρυσούλα. 


Τη Μουσική Διεύθυνση της Μπαντίνας και της Φιλαρμονικής έχει ο Χρήστος Γεωργάνος. 


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]