Δύο Γιαννιώτες Καθηγητές μίλησαν για το μέλλον της Καρδιολογίας
Στο Συνέδριο Καρδιαγγειακής Ιατρικής που διοργάνωσε η Α' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΓΝΑ Ιπποκράτειο, πείρα και σοφία, γνώση τεκμηριωμένη και αποδεδειγμένη εμπειρία, συνυπήρξαν σε ένα υψηλού επιπέδου τραπέζι εισηγήσεων και ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων, με απώτερο στόχο την ανταπόκριση στις προσδοκίες των ασθενών, των πολιτών και ευρύτερα της κοινωνίας, ιδιαίτερα σήμερα που η πανδημία δημιουργεί τεράστιες δυσκολίες αλλά και μεγάλες προκλήσεις. 

Στη διάρκειά του, καταγράφηκε το σημαντικό έργο στην πρόληψη, στη διάγνωση και στη θεραπεία των παθήσεων, τονίστηκε η ραγδαία τεχνολογική και διαδικτυακή βοήθεια για στοχευμένη παροχή  υγείας και σε απομακρυσμένες περιοχές και επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο της Καρδιολογίας στη χώρα μας, που δεν υπολείπεται του μέσου Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Εννέα διαπρεπείς και καταξιωμένοι καρδιολόγοι, μεταξύ των οποίων δύο Γιαννιώτες, πρώην Πρόεδροι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, ο Στέφανος Γρ. Φούσας και ο Γιάννης Γουδέβενος, συζήτησαν για το μέλλον της Καρδιολογίας, την ευεργετική συνύπαρξη Πανεπιστημιακού, Δημοσίου αλλά και Ιδιωτικού χώρου της Υγείας, για την αξιολόγηση, την αριστεία, τον απολογισμό έργου, την αλληλεγγύη. Ο Συντονιστής Τομέα Καρδιάς στο Metropolitan General και ο πρώην Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ, επιλέγησαν στο πάνελ της συζήτησης από την Α' Καρδιολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ιπποκράτειου Γ. Ν. Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]