ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΛΑ.ΣΥ Περιφέρειας Ηπείρου:Καμία ανοχή στους φασίστες

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΥΝ 
 Καταγγέλλουμε την Περιφερειακή Αρχή που αρνήθηκε να διαβιβάσει την πρόσκληση στην Ημέρα Μνήμης των 152 εκτελεσθέντων από τους Ναζί στη Μουσιωτίτσα, στους επικεφαλής των Περιφερειακών Παρατάξεων επειδή αποκλειόταν ο εκπρόσωπος της «Χρυσής Αυγής». Προέβαλε γραφειοκρατικούς –ανύπαρκτους- λόγους για να δηλώσει αδυναμία απέναντι στην απολύτως λογική παράκληση να μην κληθεί ο σύγχρονος εκφραστής των Ναζί στην ημέρα μνήμης ενός χωριού που συνεχίζει να θρηνεί και να τιμά 152 θύματά τους.

Η Περιφερειακή Αρχή , ακολουθώντας την κεντρική γραμμή της ΝΔ που θέλει να δείχνει ότι είναι «περασμένα ξεχασμένα» τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής αφού ο ηγετικός πυρήνας της εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται στην φυλακή, που ανέκαθεν αναγνώριζε τα δημοκρατικά δικαιώματα  των συνεχιστών του ναζισμού σε μια αποκαλυπτική εξίσωση του θύματος με το θύτη, συνεχίζει να αγκαλιάζει και να προστατεύει τον εκλεγμένο της Χρυσής Αυγής στο Περιφερειακό Συμβούλιο επειδή διατηρεί την έδρα που κέρδισε ως εκπρόσωπος της ΧΑ αλλά έχει δηλώσει ότι αποχώρησε από το «κόμμα». Ως απάντηση, σε αγαστή συνεργασία, ο εκλεγμένος με τη ΧΑ στο περιφερειακό συμβούλιο στηρίζει και ενίοτε υπερθεματίζει τις κεντρικές πολιτικές επιλογές της πλειοψηφίας.

Από τον Οκτώβριο του 2020 άλλωστε, μετά και την δικαστική καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης, απέρριψαν το σχετικό προφορικό και γραπτό αίτημά μας να αναπεμφθεί  ο  περιφερειακός σύμβουλος που κατήλθε με την στήριξη της εγκληματικής οργάνωσης και να σταματήσουν οποιαδήποτε διευκόλυνση που του παρέχουν μέχρι και σήμερα εξαιτίας της θέσης του. Ούτε πολιτικό ούτε ηθικό όριο δεν φαίνεται να υπάρχει από τη σημερινή Πρόεδρο του ΠΣ και μέχρι πρότινος εκλεγμένη με το ΠΑΣΟΚ Δήμαρχο Σουλίου η οποία συμφωνεί και επαυξάνει με την πρακτική του ψαρέματος στα θολά νερά του ακροδεξίου χώρου στο οποίο ούτως ή άλλως επιδίδεται η ΝΔ.

Οι ναζιστικοί θύλακες δεν καταργήθηκαν με την καταδίκη της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης ούτε η εγκληματική, γιατί είναι ναζιστική, ιδεολογία και δράση τους. Οποιαδήποτε ανοχή είναι συγκάλυψη, είναι χώρος για να δρουν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]