Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη με την ανακοίνωση της απόφασης.... Ενοχοι οι κατηγορούμενοι

 

ΕΝΟΧΟΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ
Νεώτερη ενημέρωση 17.51 
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση η Έδρα απέρριψε τα υπόλοιπα αιτήματα  περί ελαφρυντικών  που αιτήθηκαν οι δικηγόροι ενώ σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα οι ποινές διαμορφώνονται ως εξής:
-30 μήνες φυλάκιση για τους 5 ενήλικες .
-Η εκτέλεση των ποινών έχει ανασταλτικό χαρακτήρα 3 ετών 
-κοινωφελής εργασία 100 ωρών για τους 3 ανήλικες σε αρμόδιο φορέα.



Μετά από 6,5 χρόνια   έπεσε σήμερα η αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση του αείμνηστου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Γιάννινα ,Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των 8 εφέσεων .Όλα αυτά τα χρόνια  η οικογένεια του παιδιού ακούραστα και με  παραδειγματική αξιοπρέπεια παρά το βαρύ πένθος χρειάστηκε να ταξιδέψει   πολλές φορές στην πόλη όπου βρέθηκε ο Βαγγέλης τους  για να σπουδάσει και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα ,στην πόλη   που  δυστυχώς έμελλε   να σταματήσουν  τα όνειρά του και η ζωή του ....
Υπενθυμίζεται ότι κατά την εκδίκαση των 8 εφέσεων   ,η μητέρα του ,ο πατέρας του και η αδερφή του λύγισαν μέσα στη δικαστική αίθουσα  αδυνατώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους με τον πατέρα του Βαγγέλη να συγκλονίζει το ακροατήριο με τα λόγια του   ...
Σημειώνεται ότι πρωτόδικα [28.06.2019] οι 3 από τους 8 καταδικασθέντες, οι οποίοι ήταν ανήλικοι είχαν καταδικαστεί  σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας ενώ για τους υπόλοιπους πέντε   η συνολική ποινή που είχε επιβληθεί ήταν  φυλάκιση 36 μηνών με την  ποινή να είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα  ενώ είχε αθωωθεί ο ένας από τους 9 κατηγορούμενους.

Σήμερα 7 Ιουλίου 2021  μετά την εκδίκαση των 8 εφέσεων  σύμφωνα με την απόφαση της Έδρας  όπως αυτή ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα :

Οι πέντε από τους κατηγορουμένους που ήταν ενήλικες κρίθηκαν ένοχοι ως πρωτοδίκως ενώ για τους  τρεις  που ήταν ανήλικοι το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τέλεσαν τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν .

Σημειώνεται ότι την ώρα που ανακοινώθηκε από την Έδρα η απόφαση η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη  ξέσπασε σε κλάματα  για αρκετή ώρα στην αγκαλιά του συζύγου της .

Παράλληλα σε έναν από τους καταδικασθέντες αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου καθώς για μεγάλο διάστημα μετά την τέλεση έδειξε καλή διαγωγή  .

περισσοτερα σε λίγο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]