ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Ι ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΤΟΥΣΚΟΥ


ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

“Εφυγε” η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη

 


Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός και μεταφράστρια Ελπίδα Μπραουδάκη.


“Καλο ταξιδι σε μια απο τις πιο σεμνες αθορυβες ταλαντουχες παρουσιες του θεάτρου μας” έγραψε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας

Γεννημένη στην Κρήτη έλαβε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε ταινίες του παλιού Ελληνικού κιν/φου. Σημαντική η παρουσία της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “Χορεύοντας στη σιωπή” (2002)”, “Η αγάπη ήρθε από μακριά” (2002) “Μη μου λες αντίο”(2004), “Ανατομία ενός εγκλήματος” κ.α…


Παντρεύτηκε την δεκαετία του ΄70 με τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Μάζη αλλά χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα. ”Δάνεισε” τη φωνή της σε αρκετές μεταγλωττισμένες σειρές.

Την γνωστοποίηση του θανάτου της έκανε σήμερα ο ανιψιός της.


Φιλμογραφία

Ο γαμπρός μου ο προικοθήρας (1967)

Κορίτσια στον ήλιο (1968) [φίλη Άναμπελ]

Καταραμένη αγάπη (1968)

Η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα (1968)

Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)

Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969)

Στον ίλιγγο της ζωής (1969)

Καλάβρυτα 1821 (1970)

Ευδοκία (1971)

Καυτά ψυχρά κι ανάποδα (1971)

Αδέλφια μου αλήτες πουλιά (1971)

Πως καταντήσαμε Σωτήρη (1972) [Χαρούλα Αυγερινού]

Η αμαρτία της ομορφιάς (1972)

Η ζωή ενάμιση χιλιάρικο (1995)

Αμέρικα (1999)

Αλεξάνδρεια (2001) [ιδιοκτήτρια αντικερί]

πηγή ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]