Στον Ν.Ο. Ιωαννίνων τα «σκήπτρα» του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος!


Με τα «σκήπτρα» του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος ξανά στα χέρια του επιστρέφει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων από την Καστοριά όπου διεξήχθη το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Οι νίκες των πληρωμάτων του σε όλες ανεξαιρέτως τις αγωνιστικές κατηγορίες ήταν αυτές που έφεραν και πάλι το σωματείο στην κορυφή.

Στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών και ελαφρών βαρών με τις οποίες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες, τα πληρώματα του Ομίλου κατέκτησαν τρία χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Η συνολική «συγκομιδή» για την ομάδα του Ν.Ο.Ι. έφτασε λοιπόν τα 19 μετάλλια, εκ των οποίων 12 χρυσά, τέσσερα ασημένια και τρία χάλκινα. Ως επιστέγασμα των επιτυχιών του ήρθε το χρυσό μετάλλιο στην Οκτάκωπο των Ανδρών, τη «ναυαρχίδα» του αθλήματος, με την οποία έπεσε η «αυλαία» του Πρωταθλήματος. Δεύτερος κατετάγη ο Ν.Ο.Θ. με οκτώ χρυσά, οκτώ ασημένια και πέντε χάλκινα μετάλλια, ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Ν.Ο. Μαυροχωρίου με πέντε χρυσά, έξι αργυρά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια.

Η Διοίκηση του Ομίλου συγχαίρει δημόσια όλους τους αθλητές για τον σπουδαίο αγώνα που έδωσαν με επιμονή και αυταπάρνηση, προκειμένου να ανεβάζουν και πάλι τον Ν.Ο.Ι. στην κορυφή, τους προπονητές για τη συστηματική δουλειά και προσπάθεια και φυσικά τους γονείς των παιδιών που στάθηκαν δίπλα τους σε όλη αυτή την περίοδο της εντατικής τους προετοιμασίας. 


Τα σημερινά μετάλλια

Χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών κατέκτησαν σήμερα τα εξής πληρώματα του Ν.Ο.Ι.:

*Η Τετράκωπος μετά των Ανδρών με τους Γιάννη Τσίλη – Ιάσονα Εξάρχου –Θανάση Παλαιοπάνο – Λεωνίδα Παλαιοπάνο και Κων/νο Κασιούμη.

*Η Τετράκωπος άνευ των Ανδρών με τους Θανάση Παλαιοπάνο – Παύλο Φαϊτά – Λεωνίδα Παλαιοπάνο και Ιάσονα Εξάρχου.

*Η Οκτάκωπος των Ανδρών με τους Γιώργο Δημητρίου – Αποστόλη Λαμπρίδη – Φώτη Λιόντο – Γιάννη Τσίλη – Θανάση Παλαιοπάνο – Παύλο Φαϊτά – Λεωνίδα Παλαιοπάνο – Ανδρέα Καρέτσο και Λάμπρο Μπότη.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Δίκωπος άνευ των Ανδρών με τους Θανάση και Λεωνίδα Παλαιοπάνο, ενώ χάλκινο πήραν οι Αγγελική Γκρέμου – Εβελίνα Μπομπουγιάννη στο Διπλό Σκιφ Γυναικών ελαφρών βαρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]