Ηγουμενίτσα:Πολιτιστικό καλοκαίρι Όλες οι εκδηλώσεις

 


Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει το πρόγραμμα των παραστάσεων της εβδομάδας είναι:

-Πέμπτη 29-07-2021 ο Χρήστος Χρήστου παρουσιάζει την επετειακή παράσταση «Η γυναίκα της Ζάκυνθος» του Διονυσίου Σολομού στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου στις 21:30, με ελεύθερη είσοδο. 

-Σάββατο 31-07-2021 η ομάδα  της σχολής χορού “Step by Step”  της Αλεξίας Βάνη παρουσιάζει , ένα Gala χορού στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου στις 21:15, με ελεύθερη είσοδο.

-Κυριακή 01-08-2021 το θέατρο ACTINA παρουσιάζει την παράσταση «Όνειρο γαϊδουρινό» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου στις 21:30, με είσοδο 8€ ταμείο και 6€ προπώληση.


Σε όλες τις εκδηλώσεις θα λαμβάνονται όλα τα εκάστοτε  προβλεπόμε-να μέτρα του ΕΟΔΥ για τον covid 19.Εφιστούμε την προσοχή σας στις οδηγίες των υπευθύνων των εκδηλώσεων(αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά κλπ).

  Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα προσαρμόζεται  συμφώνα με τα εκάστοτε  μέτρα covid 19 και η ενημέρωση του κοινού  θα γίνετε  στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε αφίσες, μπάνερ καθώς και από την εφαρμογή Novoville. Ανάλογα τα ισχύοντα μέτρα θα προστίθενται  αργότερα και άλλες εκδηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]