Ιωάννινα-Δημ.Συμβούλιο: Παρέμβαση Γιωτίτσα για τη δήθεν διάνοιξη της οδού Ρώμα


Με αφορμή την πανηγυρική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τη διάνοιξη τμήματος της Οδού Ρώμα που ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια τους κατοίκους της περιοχής, ο δημοτικός σύμβουλος της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Γιωτίτσας, τόνισε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ από τα όσα ανακοίνωσε η δημοτική αρχή.

Όπως εξήγησε, με βάση την μελέτη που παρουσιάστηκε στην Οικονομική Επιτροπή, δεν μιλάμε για πλήρη διάνοιξη, αλλά για το γκρέμισα λίγων σπιτιών, που θα ανοίξει μόλις μερικά μέτρα δρόμου στον οποίο μάλιστα δεν προβλέπεται καμία υποδομή, για δίκτυα, πεζοδρόμια, ούτε καν ασφαλτόστρωση.

«Το μεγαλύτερο κομμάτι της οδού Ρώμα που πρέπει να διανοιχτεί, απαιτεί να δοθεί τέλος στο ζήτημα των απαλλοτριώσεων και να πληρωθούν από το δήμο περισσότερα 600.000 ευρώ. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Βάββας, πριν ένα περίπου χρόνο είχε δεσμευτεί ότι θα δώσει λύση στο θέμα, μέχρι σήμερα όμως είμαστε ξανά στις αόριστες υποσχέσεις. Αυτό που διαφημίστηκε άλλωστε ως διάνοιξη της οδού Ρώμα απέχει πολύ από αυτό που έχει ανάγκη η περιοχή», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιωτίτσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]