ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Συγχαρητήρια μηνύματα για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο!

 


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ


Θερμά συγχαρητήρια στο Στέφανο Ντούσκο!


Με πείσμα, επιμονή, υπομονή και πολλούς κόπους, κατάφερε να γίνει Χρυσός Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία, στο άθλημα που αντιπροσωπεύει τη γενέθλια πόλη. 

Τα Γιάννενα συγκινημένα και περήφανα καμαρώνουν για το νεαρό αθλητή τους! Μια νέα γενιά αθλητριών και αθλητών χαίρεται, διδάσκεται και παραδειγματίζεται.

Πολλά συγχαρητήρια και στην οικογένεια, στον προπονητή και σε όλη την ομάδα που στήριξε και στηρίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη μας!


Μερόπη Τζούφη,

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων,

Αν. Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδιατρικής Νευρολογίας




Συγχαρητήρια επιστολή στον χρυσό ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο απέστειλε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Στέφανε, 

Σου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η εξαιρετική σου παρουσία και η αγωνιστικότητά σου σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης σε ένα ολόκληρο έθνος γεμίζοντάς μας υπηρηφάνεια και δέος. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισες.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την προσφορά του στον αθλητισμό. Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. μας γεμίζουν ευχάριστες συγκινήσεις πετυχαίνοντας υψηλούς στόχους και ξεχωρίζουν για το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα τους.

Φίλε Στέφανε, 

Ευχόμαστε και άλλα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια στο μέλλον. Και πάλι συγχαρητήρια.


                                                                                    Με εκτίμηση,

                                                                           Ο Δήμαρχος Πωγωνίου

                                                                            Κωνσταντίνος Καψάλης».


Δήλωση Θωμά Μπέγκα για την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου από τον Στέφανο Ντούσκο

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, μετά την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου από τον Στέφανο Ντούσκο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ήλιος σήμερα πάνω από τα Γιάννινα και την Παμβώτιδα ανέτειλε χρυσός.

Στέφανε έκανες όλους τους Γιαννιώτες, όλους τους Ηπειρώτες, όλους τους Έλληνες περήφανους με την σπουδαία, χρυσή επιτυχία σου, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όλοι οι κόποι, όλες οι θυσίες, όλη η αγωνία σου ανταμείφθηκαν.

Συγχαρητήρια σε σένα προσωπικά, στην οικογένειά σου, στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και όλους όσους πίστεψαν ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

Απόλαυσε την μεγάλη σου επιτυχία και είμαστε εδώ να σε υποδεχτούμε όπως αξίζει σε έναν χρυσό Ολυμπιονίκη».


Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.)

Ο Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.) εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη αθλητή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σημειώνοντας μάλιστα νέο ολυμπιακό ρεκόρ με χρόνο 6:40.45! Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!



ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ


Σχόλιο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου  από το Στέφανο Ντούσκο



Θερμά συγχαρητήρια στο Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η επιτυχία του έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες και τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν κάθε φορά οι αθλητές στην προετοιμασία τους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στην οικογένειά του, τους προπονητές και τους ανθρώπους που τον στήριξαν όλο το προηγούμενο διάστημα για να μπορέσει να φτάσει στους Ολυμπιακούς αγώνες και στην κατάκτηση τελικά του χρυσού μεταλλίου

Η προσπάθεια και η επιτυχία του, καθώς και όλων των αθλητών που έλαβαν μέρος στην κωπηλασία αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους και τις νέες.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Ο Γιαννιώτης κωπηλάτης του ΝΟΙ, Στέφανος Ντούσκος είναι ο πρωτος των πρώτων στο άθλημα της κωπηλασίας, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2020 στο Τόκυο. Ο Στέφανος Ντούσκος, αθλητής του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την τεράστια αυτή επίδοση έσπασε το Ολυμπιακό ρεκόρ στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών, αποδεικνύοντας την τεράστια προετοιμασία που είχε κάνει όλα τα χρόνια της ενασχόλησης με το συγκεκριμένο άθλημα. Τα Γιάννενα, η Ηπειρος και ολόκληρη η Ελλάδα αισθάνεται περήφανη για την κατάκτηση της κορυφής σε Ολυμπιακό άθλημα από τον Στέφανο Ντούσκο και τον συγχαίρουν γι‘αυτό το επίτευγμα. Επίσης, τα θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια του Στέφανου και σε όλους τους δασκάλους του καθώς και στην μεγάλη οικογένεια του ΝΟΙ, η οποία συνεχίζει το τεράστιο έργο της άθλησης των νέων της  πόλης μας, στο επίπονο άθλημα της κωπηλασίας, το οποίο έχει  δοξάσει πολλάκις την πόλη μας στα πέρατα του κόσμου αναδεικνύοντας ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ, απευθύνει ο  πρώην δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας και όλα τα μέλη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ και τον ευχαριστούν από καρδιας για την περίφανη ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ νίκη στο Τόκυο. 

Ν.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Η Ν.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ  εκφράζει τα συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη Κωπηλάτη για την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς του Τόκιο κατακτώντας  το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας και μάλιστα χρυσό 
Με μία απίστευτη κούρσα, ο τεράστιος Στέφανος Ντούσκος μας γέμισε υπερηφάνεια, κατακτώντας πανάξια το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 και μάλιστα με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ!
Έτσι, ο 24 χρονος Γιαννιώτης πρωταθλητής όχι μόνο έφερε τη χώρα μας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο άθλημά του, αλλά «υπέγραψε» και τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας!
Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]