Άρτα:Σημαντικά έργα της ΔΕΥΑΑ


 Σημαντικά έργα για στις νέες Εργατικές Κατοικίες, την Μητροπολίτου Πορφυρίου και την παράλληλη της Περιφερειακής Οδού από την ΔΕΥΑΑ. 


Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο που υλοποιεί αυτό το διάστημα η ΔΕΥΑΑ Άρτας, σε διάφορα σημεία του Δήμου. Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή τμημάτων του δικτύου όμβριων Δήμου Αρταίων» χρηματοδοτούμενο από το Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020, προϋπολογισμού 2.046.000,00 ευρώ.

Ειδικότερα, το έργο αφορά τον οικισμό των νέων Εργατικών Κατοικιών και δύο τμημάτων του αστικού ιστού της κάτω πόλης της Άρτας, αφού ολοκληρώνεται η κατασκευή δικτύου oμβρίων και φρεατίων υδροσυλλογής. Αντίστοιχα έργα, πραγματοποιούνται στην περιοχή της Κάτω Πόλης εκτελούνται έργα σε τμήμα της οδού Μητροπολίτου Πορφυρίου και σε τμήμα της Παραλλήλου της Περιφερειακής οδού.  

Τα έργα θα συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων που παρουσιάζονται στις εκεί περιοχές, προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον αλλά και τις ιδιοκτησίες.

«Ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για τους κατοίκους μεγάλου μέρους του Δήμου βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, ώστε από τον χειμώνα οι περιοχές να μην αντιμετωπίσουν πλημμυρικά φαινόμενα. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα έργα καθημερινότητας, ιδιαίτερα μάλιστα σε όσα έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των κατοίκων και τις περιουσίες τους», το σχόλιο του Δημάρχου Αρταίων και Προέδρου της ΔΕΥΑ Άρτας, Χρήστου ΤσιρογιάννηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]