Ιωάννινα:Ένα καινούργιο υπερσύγχρονο λεωφορείο, για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠμΕΑ!

 


Ένα καινούργιο υπερσύγχρονο λεωφορείο, για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠμΕΑ, παρέλαβε σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου το Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών. Η παραλαβή του λεωφορείου έγινε, στην αντιπροσωπεία Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε., παρουσία του Προέδρου κου Δημήτριου Πάνου και της Διευθύντριας Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης κας Τζιοβάρα Σοφίας.

Η αγορά του λεωφορείου επιχορηγήθηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος της από την Περιφέρεια Ηπείρου, και συμπληρωματικά από το ίδρυμα «OpenSocietyFoundation», τους οποίους και ευχαριστούμε για την μεγάλη και σπουδαία δωρεά που προσέφεραν.

Το καινούργιο λεωφορείο θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μετακίνησης των φιλοξενούμενων παιδιών, από και προς τα σπίτια τους καθώς και σε όλες τις δράσεις που θα συμμετέχουν. Το λεωφορείο είναι 12 θέσεων και περιλαμβάνει μια θέση για αναπηρικό αμαξίδιο με ειδικό αναβατόριο.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και τον Πρόεδρο του κο. Μουστακλή για την συνεργασία που είχαμε και η οποία ήταν άψογη.

Ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» δήλωσε ότι με ευαισθησία και σεβασμό υλοποιούμε έργο με κοινωνικό πρόσημο, παραδίδουμε στα παιδιά μας, ένα λεωφορείο καινούριο, τελευταίας τεχνολογίας με το οποίο ολοκληρώνουμε τις δράσεις για την ιδανική λειτουργία του ΚΔΑΠμΕΑ και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με κοινωνική ευαισθησία και αγάπη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]