Γενική συνέλευση Δημ. Παράταξης "ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ"


 Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ». Η διαδικασία ξεκίνησε με απολογισμό των πεπραγμένων της Γραμματείας, η θητεία της οποίας συνέπεσε με την περίοδο της πανδημίας, γεγονός που δυσχέραινε το έργο της, γι’ αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταση της θητείας της μέχρι τα τέλη του 2021.


Ακολούθησε ενημέρωση του Σώματος για την πορεία των οργανισμών και των επιτροπών που μετέχουν τα μέλη της παράταξης και στη συνέχεια σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης τοποθετήθηκαν τα μέλη με παρατηρήσεις αναφορικά με την πορεία της δημοτικής αρχής. 

 

Συζητήθηκε επίσης η αλλαγή του εκλογικού νόμου, οι προκλήσεις που διαμορφώνονται με την κατάργηση της απλής αναλογικής, όπως και οι προοπτικές που διαγράφονται για το μέλλον της παράταξης. 


Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση όλων των μελών να συνεχιστεί η δυναμική και δημιουργική τους συμμετοχή στη δημοτική αρχή, μένοντας προσηλωμένοι στο στόχο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο Ιωαννιτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]