Ο Βασίλης Καρράς και η Πάολα στα Αστέρια στο Μορφάτι Θεσπρωτίας το Σάββατο 7 Αυγούστου

 


Κι αυτό το καλοκαίρι όπως κάθε χρόνο ο Βασίλης Καρράς δε ξέχασε το κοινό του στην Ήπειρο που τον λατρεύει αφάνταστα και είναι παρόν σε κάθε εμφάνισή του, καθώς τον Αύγουστο και συγκεκριμένα το  Σάββατο 7 Αυγούστου θα εμφανιστεί σε μεγάλο και γνωστό καλοκαιρινό κέντρο διασκέδασης στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, για όλους τους θαυμαστές  του στην Ήπειρο. Στη παρέα του η μοναδική Πάολα, σε ένα πρόγραμμα φωτιά, που θα συζητηθεί και θα αποτελέσει το γεγονός του φετινού καλοκαιριού η συγκεκριμένη εμφάνιση των δύο μεγάλων καλλιτεχνών, αυτό το καλοκαίρι για όλη την Ήπειρο.

Ο Βασίλης Καρράς θα είναι για ένα ακόμη καλοκαιρινό βράδυ δίπλα στον κόσμο που τον λατρεύει και τον ακολουθεί " βράδια αξημέρωτα" και " νύχτες ξελογιάστρες" βγαίνοντας στη πίστα με τη χαρακτηριστική ατάκα που έχει μείνει στην ιστορία και ξεσηκώνει τον κόσμο " καλησπέρα και καλή βραδιά".


 Ιωάννινα, Άρτα, Ηγουμενίτσα, " τα χιλιόμετρα είναι λίγα κι η απόσταση μικρή" και θα είμαστε εκεί για μια αξέχαστη βραδιά που μόνο ο Βασίλης της καρδιάς μας ξέρει να μας προσφέρει. Ήδη έχει δημιουργηθεί στο Facebook εκδήλωση από τη σελίδα " Όρε καψούρα που τραβάτε όλοι σας" που στηρίζει το Βασίλη Καρρά όλα αυτά τα χρόνια και ήδη υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους θαυμαστές του Βασίλη Καρρά στην Ήπειρο που δηλώνουν παρόντες στη μεγάλη βραδιά, αφού ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης απουσιάζει μεγάλο χρονικό διάστημα από κοντά τους λόγο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης:

https://facebook.com/events/s/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1/210932314284480/


 Βασίλη σε περιμένουμε με όλη την αγάπη μας για να περάσουμε τέλεια και τη φετεινή Αυγουστιάτικη βραδιά που θα βρίσκεσαι μαζί μας στο Μορφάτι Θεσπρωτίας με το φετινό ραντεβού για το fan club όλης της Ηπείρου. Καλή συνέχεια με δεδομένη την επιτυχία της καλοκαιρινής περιοδείας, όσο οι καταστάσεις το επιτρέπουν ακόμη και καλή αντάμωση. Μεγάλη προσοχή, τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη διασκέδασή μας κανονικά, χωρίς περιορισμούς και χωρίς πάλι αυτή να μας απαγορευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]