Πωγώνι:Σε αυτό το σπίτι βρέθηκε η σορός της άτυχης 69χρονης ....[φωτό]


Σοκαρισμένη είναι τις  τελευταίες ώρες η κοινή γνώμη στο άκουσμα της είδησης   εντοπισμού σορού 69χρονης ημεδαπής   στο υπόγειο του σπιτιού της σε  ένα μικρό χωριό του δήμου Πωγωνίου   με λιγότερους από 100 μόνιμους κατοίκους .
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η σορός της 69χρονης είχε τοποθετηθεί σε  στεγανοποημένο μπαούλο που ήταν κρυμμένο στο υπόγειο του μικρού σπιτιού όπου διέμενε μαζί με τον 56χρονο ανιψιό της επίσης ημεδαπό .
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την κεντρική πλατεία του χωριού ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται έτερη οικία .Κανείς ωστόσο από τους χωριανούς δεν αντιλήφθηκε τη  διαδικασία απόκρυψης της σορού της άτυχης 69χρονης .....
Όπως είπαν στο epirus-tv-news.gr κάτοικοι του χωριού ο 56χρονος συλληφθείς  είχε έρθει στο χωριό τα τελευταία 4,5- 5 χρόνια και διέμενε σε αυτό το μικρό σπίτι μαζί με τη μητέρα του  και την 69χρονη θεία του .Η μητέρα  του απεβίωσε πριν από 1,5 χρόνο και έτσι   στο σπίτι συγκατοικούσαν η θεία με  τον 56χρονο  ανιψιό της .
Σύμφωνα  πάντα με το   ρεπορτάζ   οι δύο γυναίκες δεν  έβγαιναν από τι σπίτι τους  με τους υπόλοιπους κατοίκους να κάνουν  όπως είπαν στο epirus-tv-news  πολλούς μήνες να της δουν να κυκλοφορούν .Η συμπεριφορά του 56χρονου  προς αυτές φέρεται   να ήταν προβληματική   και καθόλου υποδειγματική προς 2 ηλικιωμένες γυναίκες και  προφανώς αυτός ήταν και ο λόγος που οι δύο τους  ήταν κλεισμένες στο σπίτι .
Ο συλληφθείς όταν τον συναντούσαν στο χωριό πρωινές ώρες ήταν ευγενής και φιλικός   ενώ  η συμπεριφορά του  άλλαζε όταν κατανάλωνε  αλκοόλ ενώ κάποιες φορές είχε δημιουργήσει και φασαρίες .
Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τη διάθεση που είχε επιδείξει ο πρόεδρος του χωριού να τον βοηθήσει με διαδικαστικές ενέργειες προκειμένου να βοηθηθεί οικονομικά  διεκδικώντας επιδόματα που   πιθανόν θα διακαιούνταν αφού δεν εργάζονταν , ο 56χρονος δεν είχε αποδεχθεί τη  βοήθεια .
Λίγο πριν το Πάσχα σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό που είχε κάνει εντύπωση στους κατοίκους ήταν η απότομη αλλαγή στο παρουσιαστικό του  αφού μέσα σε διάστημα λίγων ημερών είχε χάσει αρκετά κιλά .
Σε ερωτήσεις από χωριανούς του για το πως ήταν η θεία του εκείνος  αναφέρονταν σε διάφορα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε λέγοντας πως φροντίζει για τα φάρμακά της ενώ  ο τρόπος  που μιλούσε για εκείνη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απολογητικός .
Σημειώνεται πως ο συλληφθείς σε βάρος του οποίου  σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση  αρνείται την κατηγορία  και είπε στους αστυνομικούς πως η  η θεία του είχε πεθάνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μάη από παθολογικά αίτια και θέλοντας εκείνος να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της   έκρυψε τη σορό της στο υπόγειο .
Ο 56χρονος τέλος   είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές αφού ήταν σεσημασμένος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας στα μέσα της δεκαετίας του 80 .Είχε μείνει στη φυλακή για 3 χρόνια και το 1992 είχε αποδράσει  ενώ επί 14 χρόνια  είχε  καταφέρει να διαφεύγει της σύλληψης .
Το 2006 συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του ενώ όταν αποφυλακίστηκε  κατηγορήθηκε   για 2 βιασμούς ,με την μία καταγγελία να έχει γίνει από συγγενικό του πρόσωπο Α βαθμού συγγένειας η οποία και ανακλήθηκε καθώς και για ενδοοικογενεικαή βία.
Οι κάτοικοι σε αυτό το μικρό και ήσυχο χωριό όπως είπαν αυτό που ζητούν είναι να διαλευκανθούν  πλήρως  τα αίτια θανάτου της 69χρονης  και να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο αυτής της γυναίκας....
                                 το υπόγειο το σπιτιού όπου ήταν κρυμμένη η σορός της 69χρονης














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]