Ηράκλειο: “Να μην γίνεις σημαία των αντιεμβολιαστών” – Εμβολιάζεται ο σύζυγος της 44χρονης


 Εμβολιάζεται ο σύζυγος της 44 που είχε πεθάνει στο Ηράκλειο μετά την 2η δόση εμβολίου.


Δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε δύο μήνες από την στιγμή που η 44χρονη Γλυκερία, έφυγε πρόωρα από τη ζωή, από τις παρενέργειες που τις προκάλεσε η δεύτερη δόση του εμβολίου.

Υπήρξε ιδιαίτερα άτυχη καθώς περιλήφθηκε σε εκείνο το απίθανα μικρό ποσοστό ανθρώπων στους οποίους τα εμβόλια κατά της Covid 19 προκαλούν σοβαρές βλάβες.

Σε εκείνη, παρότι υπέρμαχος των εμβολιασμών, όπως δήλωναν οι στενοί συγγενείς της, προκάλεσαν τον θάνατο. Όμως χθες, ο 45χρονος σύζυγος της, που μόνος πλέον μεγαλώνει τα παιδιά τους, ζήτησε να ολοκληρώσει τον δικό του εμβολιασμό.


Τηλεφώνησε στο Κέντρο Υγείας που ανήκει. Στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου, αναφέροντας στον γιατρό που είχε βάρδια εκείνη την ώρα, πως θα ήθελε να ανανεώσει το ραντεβού για την δεύτερη δόση, το οποίο είχε υποχρεωθεί να αναβάλει.


Το όνομα “Μανόλης Κρυοβρυσανακης” δεν “είπε” τίποτα αρχικά στον γιατρό, που όμως γρήγορα κατάλαβε. Ειδικά όταν άκουσε τον άντρα στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να του αναφέρει πως η γυναίκα του, στην διάρκεια της μάταιης νοσηλείας της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, του είχε πει επί λεξει :” Μανόλη να κάνεις το εμβόλιο. Να μην γίνεις σημαία των αντιεμβολιαστών”.


Με την άδεια του Μ. Κρυοβρυσανάκη, ο γιατρός συγκινημένος δημοσιοποίησε τον διάλογο τους. Δείτε τον :

πηγή ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]