ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Self test: Ποιες αλλαγές έρχονται

 


Yποχρεωτική θα είναι έως τα τέλη Ιουνίου η διενέργεια των self-tests για τους εργαζόμενους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι παραπάνω θα πρέπει υποβάλλουν το αποτέλεσμα του τεστ στην ιστοσελίδα self-testing.gov.gr και ότι αυτόν μήνα δεν εξαιρούνται οι πλήρως οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι από την υποχρέωση της διενέργειας των self test.

Tι αλλάζει από την 1η Ιουλίου

Από την υποχρέωση διενέργειας αυτοδιαγνωστικού τεστ θα εξαιρούνται αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου οι πλήρως εμβολιασμένοι.

Ωστόσο υποχρεωτικό θα παραμείνει το self test για τους εργαζομένους που απασχολούνται στον τουρισμό, στην εστίαση αλλά και για τους μη εμβολιασμένους.

Aύριο η παρουσίαση της πρόταση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για τα self test

Όπως γνωστοποίησε πρόσφατα το μέλος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θανάσης Παπαθανάσης αύριο, Τρίτη θα παρουσιαστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου η πρόταση για την διανομή των self test σε εργαζόμενους.

Όπως είπε η πρόταση του Συλλόγου για τα self test είναι για τον μήνα Ιούλιο και Αύγουστο να τα παίρνουν " μόνο οι εργαζόμενοι στο ιδιωτικό τομέα και δημόσιο τομέα και οι νέοι από 18 έως 30 ετών που αυτοί δεν έχουν υποχρέωση να το δηλώσουν στο ΕΡΓΑΝΗ. Άρα λοιπόν είναι στοχευμένες ομάδες του πληθυσμού .Εάν προσθέσουμε ότι, κανείς από αυτούς που έχουν εμβολιαστεί δεν θα χρειάζεται να προσέλθει να πάρει δωρεάν self test και εάν προσθέσουμε και τη δική μας βούληση να δίνουμε 4 self test σε κάθε ΑΜΚΑ, σε κάθε πολίτη με μία επίσκεψη για τον μήνα Ιούλιο και μία επίσκεψη για το μήνα Αύγουστο από 4 self test , νομίζω ότι η πίεση θα είναι μικρότερη. Αυτήν την πρόταση θα την παρουσιάσουμε την Τρίτη που έχουμε Διοικητικό Συμβούλιο στο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, θα τη μεταφέρουμε στους συναδέλφους .Εκεί υπάρχουν εκπρόσωποι και της Αχαΐας και της Αττικής, όπου έχουν αφεθεί, υπάρχει ένα πρόβλημα τέλος πάντων στη επικοινωνία αυτή".

Επίσης επεσήμανε ότι ο στόχος είναι να συνεχίζονται να διατίθενται στους πολίτες τα self test από τα φαρμακεία της Αχαΐας και της Αττικής και να μην δημιουργηθεί κανένα άλλο κανάλι διανομής .

πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]