ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Οι ...μαγικές παραλίες της Θεσπρωτίας!(βίντεο)

 


Οι ακτές του νομού Θεσπρωτίας εκτείνονται από την περιοχή της Πέρδικας και την Παραλία Πράμα Μάλι, απόμακρη και δύσκολα προσβάσιμη μέχρι και την Παραλία Στροβίλι  λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα. 


Το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι οι κολπίσκοι που σχηματίζουν μικρές παραλίες, σε σύντομη  απόσταση μεταξύ τους όπως  ο Κόκκινος Βράχος, το Καμίνι,η Αγία Παρασκευή.


Η Μπέλα βράκα, η Μικρή και η Μεγάλη Άμμος στα Σύβοτα είναι  από τις πιο  κοσμοπολίτικες παραλίες, ενώ  το Δρέπανο ,το Καραβοστάσι και  η Πλασταριά είναι από τις λίγες  παραλίες του νομού μεγάλες σε έκταση.


Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε  και την  Αρρίλα με το γραφικό λιμανάκι στην άκρη της και μερικές παραλίες που διαθέτουν οργανωμένο κάμπινγκ όπως ο Σοφάς, ο Ναυτίλος, η Έλενα, το Καλάμι. 


Εκτός από τα κοσμοπολίτικα Σύβοτα, μία βόλτα στη Σαγιάδα κοντά στις εκβολές του Καλαμά θα ολοκλήρωνε την περιπλάνησή σας στις ακτές της Θεσπρωτίας.

 

Η ακτογραμμή του Νομού είναι έτσι διαμορφωμένη, ώστε να δημιουργεί μικρές παραλίες περιτριγυρισμένες από απότομα βράχια, μερικές από αυτές είναι δύσκολα προσβάσιμες, δίνοντας έτσι  την ευκαιρία να τις ανακαλύψετε.

του συνεργάτη μας Λάζρου Τσάτσου -epirustravel.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]