Διαδικτυακή συνάντηση της ΟΠΟΤΤΕ με αντιπροσωπεία της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής

 


Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση μας όπου αφού εκτιμήθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης για το Δημογραφικό στη χώρα μας, έγινε καταγραφή των προτάσεων που μπορούν και πρέπει να υιοθετηθούν άμεσα από την πολιτεία.


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΟΠΟΤΤΕ , αναγνώρισαν την συμβολή της κοινοβουλευτικής ομάδας στην υλοποίηση του πορίσματος της Ελληνικής βουλής για το Δημογραφικό.  Αναφέρθηκαν επίσης στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η ΟΠΟΤΤΕ, ώστε να ενημερωθούν όλα τα κόμματα και η κοινωνία για το Δημογραφικό καθώς και τη στήριξη των μεγάλων οικογενειών.

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ,  κ. Κεγκέρογλου καθώς και οι άλλοι βουλευτές και στελέχη που πήραν το λόγο παρουσίασαν τις πρωτοβουλίες και τις θέσεις του κόμματος τους και κυρίως την πρόταση νόμου που έχουν επεξεργαστεί και καταθέσει στη βουλή , που και σήμερα διατηρεί την επικαιρότητα της και είναι  ανάγκη η ψήφισης της από την Ολομέλεια της βουλής.

Η δέσμευση και των δυο πλευρών είναι η ενίσχυση της συνεργασίας ώστε η χώρα να αποκτήσει το θεσμικό και οικονομικό περιβάλλον στήριξης της οικογένειας.



Από την κοινοβουλευτική ομάδα συμμετείχαν -εκτός του κ. Κεγκέρογλου-, η κ.Λιακούλη, ο κ.Κατρίνης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος), ο κ. Γκόκας, ο κ. Πάνας, η γραμματέας της αντίστοιχης επιτροπής κ.Μπέκου και εκπρόσωπος από του γραφείου του κ. Μουλακιώτη . 

Από τη μεγάλη οικογένεια των τριτέκνων συμμετείχαν τα μέλη του ΔΣ της ΟΠΟΤΤΕ :


 Δ. Κοντός, Γ. Χαβάκης ,Σ.Βακουφτσή, Ζ. Κοϊδου, Β. Δήμος,Μ. Χελιουδάκη,Δ, Χριστοθανόπουλος,Κ. Βαρβαρίγου, Ε. Ανανιάδου,Ε. Κοϊνάκη καθώς και ο Ν.Παπανίκος (Πρόεδρος τριτέκνων Σερρών) και Μ.Ναυροζίδου (πρόεδρος τριτέκνων Αν. Αττικής).

Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί ο κύκλος επαφών και με τα άλλα κόμματα ώστε να προωθηθούν με κοινές πρωτοβουλίες όλα όσα χρειάζονται να γίνουν.



Ένα είναι σίγουρο, πως χωρίς τις δικές μας ενέργειες και πιέσεις ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ από κάθε γωνία της χώρας  , τίποτα δεν θα μας χαριστεί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]