ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» προτείνει την Σοφία Μαρκούλα για εκπρόσωπο του δήμου Ιωαννιτών στην «Σχεδία»




Με ομόφωνη απόφαση της δημοτικής ομάδας η παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», αποφάσισε να προτείνει για εκπρόσωπο του δήμου Ιωαννιτών στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Σχεδίας» το μέλος της παράταξής μας και δημοτική σύμβουλο, κα. Σοφία Μαρκούλα, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου – Διευθύντρια ΕΣΥ νευρολογίας.

Η αποδεδειγμένη επιστημονική επάρκεια της κας Μαρκούλα, η οποία έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο της δομής πιστεύουμε ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για να προχωρήσει μπροστά το έργο της «Σχεδίας».

Μιας κοινωνικής δομής που έχει προσφέρει πολλά στην πρόληψης από τις εξαρτήσεις διαφόρων κατηγοριών.

Σε μια συγκυρία που η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος προσωπικά φέρουν τεράστια ευθύνη για την ένταση που έχει προκύψει στους κόλπους της «Σχεδίας», η παράταξή μας δείχνει το δρόμο για να προχωρήσουν τα πράγματα μπροστά, με μοναδικό γνώμονα την ομαλή λειτουργία της δομής και την προσφορά στην κοινωνία.

Ευχαριστούμε τον κ. Στέφανο Τζιμογιάννη, ο οποίος υπηρέτησε επάξια για μακρό χρονικό διάστημα τη «Σχεδία» από τη θέση του πρόεδρου, τιμώντας την επιλογή της δημοτικής μας αρχής να εκπροσωπήσει το δήμο Ιωαννιτών στο Διοικητικό Συμβούλιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]