ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ: Ημέρα γιορτής για τον Δήμο, τους κατοίκους και το περιβάλλον


Ένα σπουδαίο έργο για το περιβάλλον και την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Ιωαννιτών ξεκινά σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης για την επέκταση της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού της πόλης των Ιωαννίνων. 


Με το συγκεκριμένο έργο, το μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο περιβαλλοντικό έργο που εκτελείται στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα της ζωής μας καθώς λύνεται οριστικά το μείζον πρόβλημα της επεξεργασίας λυμάτων της πόλης.


Σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, είναι ημέρα γιορτής για τους κατοίκους της πόλης, για το περιβάλλον και για όσους διαχρονικά κόπιασαν και μόχθησαν ώστε επιτέλους αυτό το έργο πνοής να λάβει σάρκα και οστά. 


Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα», έχοντας ως προεκλογικό σύνθημα την Παμβώτιδα και ως όραμα την προστασία της φύσης και της βιοποικιλότητας του ευπαθούς οικοσυστήματος της λίμνης μας, είναι διπλά χαρούμενη με την υπογραφή αυτής της σύμβασης. Αφενός γιατί η επέκταση του βιολογικού καθαρισμού έρχεται να λύσει χρόνια προβλήματα περιβαλλοντικής ρύπανσης, αφετέρου δε γιατί με την υλοποίηση του έργου η πόλη μας εναρμονίζεται με τη στρατηγική της Ευρώπης για την προστασία του περιβάλλοντος, την υγεία και την ευημερία. Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

9/6/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]