ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Ζηρού:Δεύτερη εβδομάδα χωρίς νερό στα Πέντε Πηγάδια.... Σε απόγνωση οι κάτοικοι [επιστολή αναγνώστη]

Εν μέσω καύσωνα ένα χωριό διανύει τη δεύτερη εβδομαδα χωρίς νερό !!

  Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη σχετικά με το πρόβλημα νερού που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο χωριό Πέντε Πηγάδια του  Δήμο Ζηρού .

Το χωριό  διανύει τη δεύτερη εβδομάδα χωρίς νερό με την κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη για τους κατοίκους στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι   ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες   που επικρατούν συνθήκες καύσωνα.

Οι κάτοικοι απευθύνουν μία ακόμα έκκληση προς τους αρμόδιους για την επίλυση του προβλήματος που υπάρχει πάνω από 10 χρόνια ...

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:


Θα ηθελα να  αναφέρω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα εν έτη 2021, ένα χωριό τα Πέντε Πηγάδια δήμου Ζηρου διανύει τη δεύτερη εβδομάδα χωρίς νερό . Αυτή τη στιγμή το χωριό μας είναι μια υγειονομική βόμβα οι κύριοι κάτοικοι του χωριού είναι ηλικιωμένοι χωρίς μεταφορικό μέσο το πρόβλημα έχει γνωστοποιηθεί στην πρόεδρο της κοινότητας  η οποία έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που της επιτρέπει  η θέση της . Το πρόβλημα αυτό υπάρχει για πάνω από 10 χρόνια η λύση των υπευθύνων θα στείλουμε βυτίο την επόμενη μέρα δεν περνάει το βυτίο και συνεχίζουμε το ίδιο παραμύθι για πάνω από 10 χρόνια ! Η επόμενη λύση είναι η παρέμβαση του εισαγγελέα !! Έχουμε απελπιστεί. Που είναι ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος ; Ποτέ περιμένουν να δώσουν λύση σε όλο αυτό ; Ποτέ επιτέλους θα αναλάβουν τις ευθυνες τους και θα δώσουν ουσιαστικη λύση στο πρόβλημα !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]