Πρέβεζα:Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά Νεώτερη ενημέρωση:Τραγικό τέλος για τον 60χρονο..

 


Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, για περιστατικό 60χρονου αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΛΥΓΙΑ” Πρέβεζας. Ο 60χρονος είχε μεταβεί απογευματινές ώρες χθες, με ένα (01) ακόμη άτομο για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας και έκτοτε αγνοείται.


Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) Α/Κ σκάφος, δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από στεριά, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή από την λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας, όπου έσπευσαν να συνδράμουν με τέσσερα (04) άτομα από στεριά και τρεις (03) δύτες.


Οι έρευνες συνεχίζονται με ένα (01) Ε/Π της Π.Α., τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) Ι/Δ σκάφη, ένα (01) περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από στεριά και τέσσερις (04) δύτες.



Νεώτερη ενημέρωση 21.30


Τραγικό τέλος για τον 60χρονο ψαροντουφεκά που αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή της Λυγιάς 

Τραγική κατάληξη είχαν οι  έρευνες για τον  εντοπισμό 60χρονου ψαροντουφεκά από την Άρτα  που αναζητούνταν από το βράδυ του Σαββάτου  στη θαλάσσια περιοχή της Λυγιάς στην Πρέβεζα. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτες δύτες που συμμετείχαν στις έρευνες. Οπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας  ο 60χρονος είχε πάει τις απογευματινές ώρες  του Σαββάτου  με ένα ακόμη άτομο για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στη θαλάσσια περιοχή Λυγιάς Πρέβεζας  και  αγνοούνταν. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Στις έρευνες συμμετείχαν  τρία περιπολικά σκάφη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Α/Κ σκάφος, δύο  Ι/Δ σκάφη, δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από στεριά, η Λέσχη  Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας  με τέσσερα 4 άτομα από στεριά και τρεις 3 δύτες, ενώ σήμερα στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]