Ηγουμενίτσα:Στο νοσοκομείο Φιλιατών εργαζόμενος του Δήμου μετά από ατύχημα ...Τί αναφέρει ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το συμβάν

 


Συμβασιούχος εργαζόμενος   στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου  Ηγουμενίτσας τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια κοπής χόρτων όταν στο χορτοκοπτικό μηχάνημα που χειρίζονταν    έσπασε ο δίσκος κοπής με αποτέλεσμα το  σπασμένο  κομμάτι  να  τον  τραυματίσει σοβαρά στο μετατάρσιο του ποδιού του .

Σύμφωνα με τη  σχετική ανακοίνωση-καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη βοήθεια των συναδέλφων του διακομίσθηκε αρχικά στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Φιλιατών ,με τους  γιατρούς να διαπιστώνουν τον τραυματισμό του σε 3 τένοντες του  αριστερού ποδιού του .

Ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για πεπαλεωμένο με ελλιπή συντήρηση εξοπλισμό ενώ   υπογραμμίζει πως οι ελλείψεις προσωπικού εξαναγκάζουν   σε εντατικοποίηση της εργασίας .

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας  από την πλευρά του  σε  σχετική ανακοίνωση για το συμβάν  αναφέρει:

"Εκφράζουμε τη λύπη μας για το ατύχημα που συνέβη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εργαζομένου της υπηρεσίας καθαριότητας και ταυτόχρονα τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση. Διαβεβαιώνουμε ότι στον εργαζόμενο είχαν χορηγηθεί όλα τα μέσα ατομικής προστασίας, τα οποία και φορούσε, κάτι που διαπίστωσε και ο τεχνικός ασφαλείας του Δήμου. 

Από την πρώτη στιγμή η Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κα. Χριστίνα Τζέλλου και οι συνάδελφοί του βρέθηκαν στο ΤΕΠ, δίπλα στον εργαζόμενο, ενώ μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Γεράσιμο Φουσέκη τον συνόδεψαν στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του είχε και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος. 

Είναι καλά στην υγεία του,  ενώ γίνονται όλα τα προβλεπόμενα προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]