ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ηπείρου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε καθένα υποψήφιο και σε καθεμία υποψήφια καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Όλοι αναγνωρίζουμε πως ιδιαίτερα φέτος,  λόγω της πανδημίας, αντιμετωπίσατε δύσκολες, πρωτόγνωρες και απαιτητικές συνθήκες. Αντεπεξήλθατε όμως σε αυτές άριστα, με επιμονή και υπομονή χωρίς να απομακρυνθείτε από το στόχο σας.

Έχω βαθιά την πεποίθηση ότι με την ίδια δύναμη θα αντιμετωπίσετε κι αυτή την πρόκληση των Πανελλαδικών Εξετάσεων, χωρίς άγχος, αλλά με αισιοδοξία και  εμπιστοσύνη στις γνώσεις, τις εμπειρίες και τα εφόδια που αποκτήσατε όλα αυτά τα χρόνια.

Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι σας. Οι οικογένειές σας είναι αυτές που σας στηρίζουν πάντα σε όλες σας τις προσπάθειες και τις επιλογές, αλλά και οι εκπαιδευτικοί στέκουν πάντα άοκνοι συνοδοιπόροι και καθοδηγητές σε κάθε σας βήμα. Επιπρόσθετα  και η Πολιτεία  στέκεται  αρωγός στον δύσκολο αγώνα σας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι, τόσο το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, όσο και η Περιφερειακή  Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, αλλά και οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στον αγώνα σας, έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου μα διασφαλιστεί η ομαλή, απρόσκοπτη και αδιάβλητη διαδικασία των εξετάσεων.

Σας γνωρίζουμε ότι από φέτος, λειτουργεί επιπλέον σε κάθε ΚΕΣΥ τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης και ενημέρωσης, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε εσείς και οι οικογένειές σας σε όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Κυνηγήστε με πάθος, αφοσίωση και αυτοπεποίθηση τα όνειρά σας και είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείτε και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Δείτε τις εξετάσεις αυτές ως μια διαδικασία που θα σας οδηγήσει πιο γρήγορα στην επίτευξη των  στόχων σας.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προκαταβολικά όλους τους εκπαιδευτικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους που με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που τους αναλογεί θα συμβάλλουν ουσιαστικά, για ακόμη μία φορά, στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής.

Ιωάννινα 12-6-2021

Ο ΠΔΕ –Ηπείρου

Κων/νος Καμπουράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]