ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Θεσπρωτία:Τί συμβαίνει με το νερό στην Πέρδικα;Σε απόγνωση οι κάτοικοι ....


 Πέρδικα Θεσπρωτίας ένας πανέμορφος οικισμός του Δήμου Ηγουμενίτσας  με 2.000 περίπου  μόνιμους  κατοίκους που την καλοκαιρινή περίοδο γεμίζει κόσμο αφού αποτελεί επιλογή πολλών για  τις   διακοπές  τους.

Και όμως σε αυτόν τον οικισμό εν μέσω καλοκαιριού και από την προηγούμενη εβδομάδα και εν μέσω παρατεταμένου καύσωνα  ένα πρόβλημα από τα παλιά εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους κατοίκους .Ο λόγος για το παλιό δίκτυο ύδρευσης  του μεγαλύτερου χωριού της Θεσπρωτίας  που προκαλεί προβλήματα στην υδροδότηση των νοικοκυριών .

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής σε τηλεφωνική τους επικοινωνία με το epirus-tv-news.gr οι βρύσες τους έχουν στερέψει με την κατάσταση να είναι ακόμα πιο δύσκολη σε νοικοκυριά όπου διαμένουν ηλικιωμένοι  με προβλήματα υγείας.Ειδικά τις τελευταίες μέρες  που επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη .Οι κάτοικοι  εν μέσω πανδημίας αναγκάζονται να   χρησιμοποιούν το εμφιαλωμένο νερό που αγοράζουν για να καλύψουν τις ανάγκες τους  ,όσο αυτό   βέβαια αυτό μπορεί να είναι εφικτό ....

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η ΔΕΥΑΗ έχει ξεκινήσει εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης μόνο που ο  καιρός περνά και το  σοβαρό αυτό  πρόβλημα παραμένει .

Και μιλάμε για μία τουριστική περιοχή που διαθέτει  δημοφιλείς παραλίες ,μία περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στην Πάργα και τα Σύβοτα .

Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση στους αρμόδιους να επισπεύσουν  τις όποιες εργασίες έχουν ξεκινήσει ώστε το παλιό δίκτυο να αντικατασταθεί και  να σταματήσει  επιτέλους το  εν λόγω πρόβλημα  που δοκιμάζει τις αντοχές τους.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]