ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 89χρονος αγνοούμενος Γάλλος στη θαλάσσια περιοχή τoυ Ακτίου

 


Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε -σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας - πριν από λίγη ώρα στον θαλάσσιο χώρο του Ακτίου (πλησίον Μαρίνας) , ο 89 χρονος Γάλλος ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο άτυχος άνδρας φέρει σημάδια ζωής. Να θυμίσουμε ότι η εξαφάνιση του 89 χρονου δηλώθηκε από φιλικό του άτομο , ενώ το σκάφος του ήταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή εκατό μέτρα βόρεια του αλιευτικού καταφυγίου Πρέβεζας.


Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε, η σορός του 89χρονου αλλοδαπού, από τη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας ''Κλεοπάτρα'' Πρέβεζας, από ιδιωτικό σκάφος, έρευνες για τον οποίο είχαν ξεκινήσει προς εντοπισμό του από βραδινές ώρες της 06-06-2021 στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Αμβρακικού κόλπου.

Ο 89χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής .

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]