Υπενθύμιση!Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών ΔΕΗ την Κυριακή 6 Ιουνίου σε περιοχές του Δήμου Ζίτσας


 Λόγω των εργασιών θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων και αντλιοστασίων του ΣΥΔΛΙ στις περιοχές και τις ώρες που αναφέρονται από τη ΔΕΗ.

Θα εμφανιστεί μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή υδροδότησης, στους οικισμούς των Γραμμενοχωρίων: Δήμος Ζίτσας: Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Περάτη, Γραμμένο, Βαγενίτι, Πολύλοφος, Λύγγος καθώς και τμήμα Ζίτσας (Προφήτης Ηλίας) και Δήμος Ιωαννιτών: Κόντσικα, Ασβεστοχώρι και Κοσμηρά (τμήμα) τις ώρες που αναφέρονται και στις απευθείας συνδέσεις ιδιωτών-πτηνοτροφεία από κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ.

Η αποκατάσταση της λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά την αποκατάσταση της ΔΕΗ και της ηλεκτροδότησης, η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακά μέχρι να γεμίσουνε τα δίκτυα ύδρευσης και οι δεξαμενές.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης πριν και μετά την διακοπή μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών.


Οι περιοχές που θα σημειωθεί διακοπή νερού 

6/6/2021  από  7:45:00 πμ  έως 12:15:00 μμ


Γαρδίκι, τμήμα Ελεούσας πέριξ του Ι.Ν. Φανερωμένης, Ροδοτόπι, Ζωοδόχος, Γραμμενοχώρια, Πετράλωνα, Λοφίσκος, Αγ. Ανάργυροι, Δελβινακόπουλο, Γραμμένο, Βαγενήτι, Πολύλοφος, Λύγγος, Περάτη, Κόντσικα, Ασβεστοχώρι, Λευκοθέα, Κληματιά, Καρίτσα, Ζίτσα, κάμπος Ζίτσας, Οινοποιεία Πράσσου-Γκλίναβου, Σακελλαρικό, Λίθινο, οικ. Μελισσίου, Βασιλόπουλο, Καστρί, Σιάνιστα, Ιερομνήμη, Κοκκινόχωμα, Δελβινακόπουλο, Παλιουρή, Σουλόπουλο, Ραϊκο, Δεσποτικό, Γρανιτσοπούλα, Ριζό, Φωτεινό, Αετόπετρα, Λάβδανη, Βρίστοβο, Αγ. Μαρίνα, Καλοχώρι, Εκκλησοχώρι, Βουτσαρά, Κούρεντα, Γιουργάνιστα, Χίνκα, Λάλιζα, Γκρίμποβο, Βρυσούλα, Πολύδωρο, Ραδοβίζι, Σενίκο, Κερασέα, Βροσύνα, Ζάλογγο, Δοβλά, Βερενίκη, Φτέρη, Λεπτοκαρυά, Ραβενή, Χαραυγή, Καλλιθέα Φιλιατών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]