ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ :Ο κ. Ιωάννου κρύβει και παραποιεί την αλήθεια. Έτσι θα χάσουμε και το 2% στον τουρισμό

Με συμμετοχή 2% στο τουριστικό προϊόν της χώρας, δεν μπορείς να θεωρείσαι ανταγωνιστικός προορισμός. Είναι μια κοινή διαπίστωση βάσει των αριθμών την οποία μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν μπορούν να αντιληφθούν. Αυτή την πραγματικότητα δεν αμφισβητούν ούτε οι επαγγελματίες του κλάδου, ούτε ο κ. Ριζόπουλος, ούτε ο ίδιος ο υπουργός, ούτε κανείς.

Το ότι η Ήπειρος λοιπόν δεν αποτελεί τουριστικό προορισμό είναι μέγιστη αποτυχία της σημερινής περιφερειακής αρχής και προσωπικά του κ. Ιωάννου, που έχει την ευθύνη του τουρισμού.

Από τον πανικό του ο κ. Ιωάννου, αντιλαμβανόμενος τις ευθύνες του, επιτέθηκε κατά τη διάρκεια του σημερινού Περιφερειακού Συμβουλίου, στον κ. Ριζόπουλο κι  εσκεμμένα παραποίησε τη συζήτηση του με τον Υπουργό.

Ο κ. Ριζόπουλος θεώρησε σημαντικό να επικοινωνήσει άμεσα με τον κ. Θεοχάρη, ο οποίος του απάντησε λέγοντας του ότι η δουλειά του είναι να σέβεται όλες τις απόψεις.

Για το αν και κατά πόσο ο κ. Θεοχάρης τοποθετείται μέσω επίσημων δελτίων τύπου του υπουργείου, όπως υποστήριξε ο κ. Ιωάννου, πρέπει να σημειωθεί ότι τη συνάντηση μαζί του διεκδίκησε και πέτυχε ο κ. Ριζόπουλος, ως εκ τούτου δεν υπήρχε κανένας λόγος να υπάρξει ανακοίνωση εκ μέρους του υπουργείου.

Ο κ. Ιωάννου έχει αποτύχει ως αντιπεριφερειάρχης στα ζητήματα τουρισμού, έχει αποτύχει στην εκπροσώπηση του νομού Πρεβέζης που είναι τουριστικός προορισμός και εθελοτυφλεί απαιτώντας να δαπανήσουμε εκατομμύρια σε μια προβολή την όποια εκείνος και η ομήγυρή του δεν μπορούν να αξιοποιήσουν προς όφελος της Ηπείρου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Ριζόπουλος «μπορεί προς ίδιον όφελος να τα καταφέρνετε μια  χαρά, ως εκπρόσωπος της Ηπείρου όμως έχετε αποτύχει».

Ρωτούν λοιπόν οι Ορίζοντες Ηπείρου:

Α) Γιατί τόσα χρόνια αυτή η συζήτηση σε ουσιαστικό και τεχνοκρατικό επίπεδο δεν έχει γίνει ποτέ από την Περιφέρεια με οποιοδήποτε υπουργό;

Β) Θα δει επιτέλους η Περιφερειακή Αρχή την αλήθεια κατάματα, ότι  δεν έχει ούτε όραμα ούτε γνώσεις για το τουριστικό προϊόν;

Κύριοι της Περιφερειακής Αρχής, αν δεν μπούμε αλήθειες θα χάσουμε και το 2%.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]