Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2021 ολοκληρώθηκε και φέτος στα Γιάννενα

 


Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2021 ολοκληρώθηκε και φέτος στα Γιάννενα. Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ) και το ΝΑΡ χαιρετίζει όλες τις νέες και νέους, τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους που παρεβρέθηκαν και συμμετείχαν στο Φεστιβάλ την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιούνη στο Θεατράκι (Σκάλα), παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. 

Με θεματικά workshop, εκδηλωσεις και ξέφρενο γλέντι, οι Αναιρέσεις πραγματοποιήθηκαν για 14η χρονιά στη πόλη, κόντρα στους νόμους της αγοράς, την αυταρχικότητα, τις επιθέσεις σε κάθε φωνή αντίστασης και αγώνα.

Με κεντρικό σύνθημα《Θέλουμε το ΧΡΟΝΟ μας πίσω! Φέρνουμε το ΜΕΛΛΟΝ μας τώρα!》ως ΝΑΡ και νΚΑ επιχειρήσαμε να δώσουμε ένα εργατικό- αγωνιστικό μήνυμα, γκρεμίζοντας τους πυλώνες αυτού του σάπιου συστήματος που θέλει να καταδικάσει τη γενιά μας σε έναν σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα στο όνομα του κέρδους. Συνεχίζουμε να συζητάμε, να επεξεργαζόμαστε και να οργανώνουμε το πλάνο εκείνο που θα βάλει μπροστά τα δικαιώματα και τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, του λαού και της νεολαίας και θα δώσει τη μάχη για τις ζωές μας.

Κόντρα στις λογικές κέρδους, εκμετάλλευσης και καταπίεσης, το Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2021, όπως κάθε χρόνο, διοργανώθηκε συλλογικά από τα μέλη της νΚΑ, του ΝΑΡ και την πολύτιμη βοήθεια συντρόφων και φίλων, χωρίς χορηγούς και με ελεύθερη είσοδο. Αταλάντευτος στόχος μας είναι να αποτελέσει μια συλλογική ανατρεπτική διαδικασία, προσφέροντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε φτηνές και ποιοτικές εκδηλώσεις σε νέες και νέους, καθώς και φτωχούς εργαζόμενους και εργαζόμενες στο επίκεντρο της κρίσης. 

Ευχαριστούμε όλους τους ομιλητές, τις ομιλήτριες και τους μουσικούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και συνέβαλαν καθοριστικά στη διεξαγωγή του Φεστιβάλ. Ραντεβού του χρόνου! Ραντεβού στους δρόμους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]