ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Και το Σωματείο Επισιτισμού-Τουρισμού Ν.Ιωαννίνων στην απεργία 16/6

 


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ- ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΙΟΥΝΗ

11 Π.Μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 

Το Σωματείο μας χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους του κλάδου, αλλά και συνολικά στην πόλη και σε ολόκληρη τη χώρα, που με αποφασιστικότητα, μαζικότητα και μαχητικότητα συμμετείχαν στην απεργία στις 10 του μηνός. Καταφέραμε να δώσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στην κυβέρνηση και την μεγαλοεργοδοσία. Το νομοσχέδιο-έκτρωμα που φέρνουν προς ψήφιση στη Βουλή απορρίπτεται! Στο νέο χτύπημα της ζωής και των δικαιωμάτων μας απαντήσαμε : Δεν σκοπεύουμε να γίνουμε δούλοι στον 21ο αιώνα! 

Όμως ο αγώνας για ζωή και δουλειά στο ύψος των δυνατοτήτων και των αναγκών μας δεν σταμάτησε την Πέμπτη. Είναι η ώρα που πρέπει η απάντησή μας να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά σε κάθε χώρο δουλειάς. Είναι η ώρα να ορθώσουμε πιο ψηλά το ανάστημά μας. Για να γίνει αυτό πρέπει να δυναμώσουμε την οργάνωση της δύναμής μας, το Σωματείο μας. Μέσα από τον συλλογικό αγώνα μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκιο μας. Όχι απλώς να κουρελιαστεί το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, αλλά μαζί με αυτό να πάνε στα σκουπίδια και όλοι οι νόμοι, ειδικά των τελευταίων ετών, που μας έχουν οδηγήσει στο σημείο εξαθλίωσης στο οποίο βρισκόμαστε. Νόμοι που ψηφίστηκαν διαδοχικά από όλες τις κυβερνήσεις. Νόμοι που εναλλάξ τσάκισαν εμάς και τη ζωή μας. 

Το Σωματείο μας θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να φτάσει το κάλεσμα της απεργίας παντού. Σε αυτή τη μάχη δεν πρέπει να μείνει ούτε ένας θεατής! Την Τετάρτη, στις 16 του Ιούνη, απεργούμε ξανά.              

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

7ΩΡΟ - 5ΗΜΕΡΟ - 35ΩΡΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]