Πασχαλινές ευχές Μερόπης Τζούφη

 


Γιορτάζουμε και φέτος το Πάσχα, με προσοχή και περίσκεψη στις εορταστικές συνάξεις μας, σεβόμενοι τη «συγκυρία» της πανδημίας.


Το αναστάσιμο μήνυμα της γιορτής του Πάσχα, παραμένει κάτω απ’ όλες τις συνθήκες ζωντανό, ως μήνυμα αγάπης προς τους συνανθρώπους μας. Η σκέψη μας είναι σε εκείνους που χάθηκαν, στους ασθενείς που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά και στους μαχητές και τις μαχήτριες της πρώτης γραμμής, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Γιορτάζουμε, αλλά δεν αγνοούμε την οδυνηρή πραγματικότητα της καθημερινότητας, τον πόνο, την αδικία, την αρρώστια, τον θάνατο. 


Συμμεριζόμαστε τις αγωνίες των γύρω μας, φροντίζοντας να τις απαλύνουμε με την έμπρακτη στήριξη μας, προτείνοντας εφικτές λύσεις. Όσο σκληρά κι αν δοκιμάζεται η ανθρωπότητα, ας σταθούμε με δύναμη, αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, πίστη και αισιοδοξία και θα βρούμε τη διέξοδο μέσα από τους κοινούς μας αγώνες για καλύτερες και φωτεινότερες μέρες.


Στις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου στη Ήπειρο αλλά και στους πολλούς μας ξενιτεμένους, εύχομαι από καρδιάς να περάσουν αυτές τις ημέρες με υγεία, γαλήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και του χρόνου να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί.


Χρόνια πολλά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]