ΔΑΚΕ Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων: Οικονομική ενίσχυση χωρίς εξαιρέσεις σε όλο το προσωπικό

 


Ανακοίνωση της Δ.Α,Κ.Ε. - Π.Γ.Ν.Ι. με τις θέσεις της Πανελλήνιας Δ.Α.Κ.Ε. Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων για τους πίνακες με τον αριθμό των  εργαζομένων, που ζήτησε το Υπουργείο Υγείας από τις Υ.ΠΕ. με το προσωπικό που συμμετείχε ενεργά στην πανδημία




"Η Ε.Ε της Πανελλήνιας Δ.Α.Κ.Ε. Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, σε έκτακτη συνεδρίασή της, συζήτησε την ενέργεια του Υπουργείου Υγείας, που δια μέσω των Υ.ΠΕ., ζήτησε από τα Νοσοκομεία να αποστείλουν πίνακες με το προσωπικό, που εργάζεται στις Μ.Ε.Θ. και Κλινικές covid, Τ.Ε.Π. προφανώς, όπως εικάζουμε, για να δοθεί κάποια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, στο εν λόγω προσωπικό και αποφάσισε:


1) Να καταγγείλει την όποια προσπάθεια να διαχωριστεί το προσωπικό των νοσοκομείων και θα αγωνιστεί με κάθε τρόπο ώστε να μην συμβεί αυτό.


2) Θεωρούμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο Ε.Σ.Υ., Ε.Κ.Α.Β. και ΠΡΟΝΟΙΑ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, για να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση.


3) Καλούμε τις διοικήσεις των νοσοκομείων να αποστείλουν τους πίνακες με όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους.


4) Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προχωρήσει άμεσα στην χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε όλους τους εργαζόμενους όλων των συμβάσεων, χωρίς αποκλεισμούς.


5) Είμαστε αντίθετοι σε διαφορετική απόφαση και θα μας βρει απέναντι .


 


 


Η Ε.Ε της Δ.Α.Κ.Ε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]