LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό Συγκέντρωση αύριο στα Ιωάννινα

 


Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/5 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ | 12:00μμ

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει θεατέςτης επίθεσης που δέχεται ο Παλαιστινιακός λαός στην Ανατολική Ιερουσαλήμ από το στρατό του Ισραήλ, με τους τραυματίες και τους θανάτους να αυξάνονται καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή της Λωρίδας της Γάζας. Αυτή η κατάσταση είναι η συνέχεια της τρομοκρατικής επίθεσης προς το Παλαιστινιακό λαό από το 1948 μέχρι και σήμερα,με τους ανελέητους βομβαρδισμούς και την εισβολή του ισραηλινού στρατού με τανκς, βαρύ οπλισμό και επιθετικά ελικόπτερα στη Λωρίδα της Γάζας, όπου οι Παλαιστίνιοι μαχητές αντιστέκονται σθεναρά και προκαλούν πλήγματα στον κατακτητή εδώ και χρόνια.

Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, τις τελευταίες μέρες, έχει εξαπολύσει μια νέα απάνθρωπη εκστρατεία με βίαιες εξώσειςκαι σκληρή καταστολή με χημικά και πλαστικές σφαίρες ενάντια στους Παλαιστίνιους που αντιστέκονται, αλλά και σε μαχόμενες αριστερές δυνάμεις του Ισραήλ που παλεύουν ενάντια σε εθνικισμό και ρατσισμό. Αποκορύφωμα, η κατάληψη του ιερού για τους Παλαιστινίους, τεμένους Αλ-Ακσά.

Η ισραηλινή κυβέρνηση φαίνεται να επιθυμεί την όξυνση της κατάστασης γι’ αυτό οι επιθέσεις της απέναντι στις διαδηλώσεις των Παλαιστινίων, των αριστερών και των φιλειρηνιστών φιλειρηνικών αγωνιστών του Ισραήλ χαρακτηρίζονται από ολοένα και μεγαλύτερη βιαιότητα τις τελευταίες ημέρες. Ήδη η επίθεση κλιμακώνεται με βομβαρδισμούς στη Γάζα και με την απειλή ενός νέου ολοκληρωτικού πολέμου. 

Το ελληνικό κράτος, η κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα στηρίζουν ανοιχτά το κράτος- δολοφόνο του Ισραήλ, αλλά και την χούντα του Σίσι στην Αίγυπτο, βάσει του υπεραντιδραστικού άξονα Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ- Αιγύπτου για τα μερίδια κερδών που προσδοκούν από τις ΑΟΖ μια χούφτα καπιταλιστές.

Την τελευταίαεβδομάδα πολλοί αλληλέγγυοι/-ες στον λαό της Παλαιστίνης βγαίνουν μαζικά στους δρόμους,ώστε να δώσουν ένα μήνυμα συμπαράστασης.Στις 12/5 στην Αθήναη αστυνομία έπνιξε με χημικά και κρότου λάμψης τηναντιπολεμική συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ.Η συγκέντρωση οργανώθηκε από παλαιστινιακές κοινότητες, πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και πολιτικές οργανώσεις. 

Δεν θα σταματήσουμε! Θα είμαστε στο πλευρό του καταπιεσμένου Παλαιστινιακού λαού, και κάθε καταπιεσμένου/-ης αυτού του κόσμου και ενός συστήματος που βασίζεται σε εξουσιαστικές και εκμεταλλευτικές σχέσεις. 

Καλούμε όλους και όλες το Σάββατο 15/5 και ώρα 12:00 μμ σε συγκέντρωση στην Περιφέρεια!


Να σταματήσει το έγκλημα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ!

Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]