Συνάντηση της Διευθύντριας των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ Ιωαννίνων, Μαρίας Μπινάτση, με τον ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας

 


Συνάντηση της Διευθύντριας των  Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ Ιωαννίνων, Μαρίας Μπινάτση, με τον Βούτσινο Γεώργιο, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  



Σημαντική συνάντηση με την Διευθύντρια των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ Ιωαννίνων, Μαρία Μπινάτση, είχε ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Γεώργιος Βούτσινος.

Η κ. Μπινάτση Μαρία είναι  τακτικό μέλος του ΣΣΠΑΕ Συμβουλίου Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας Περιφέρειας Ηπείρου, οπότε κα συζητήθηκε ο σημαντικός ρόλος του Συμβουλίου στην αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και στην σύνδεση της επιλογής ειδικοτήτων των ΙΕΚ, των ΕΠΑΛ, των ΕΠΑΣ και των ΕΣΚ της Περιφέρειας Ηπείρου με την αγορά εργασίας.

Κατά την συζήτηση εστίασαν κυρίως στις αναμενόμενες προς ψήφιση ευνοϊκές μεταβατικές διατάξεις του Ν. 4763/2020 για τους ήδη φοιτώντες των Επαγγελματικών Σχολών ΕΠΑ.Σ του Ο.Α.Ε.Δ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]