ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τριήμερη εκπαίδευση προχωρημένων πιλότων αλεξίπτωτου πλαγιάς στα Ιωάννινα!Από τις 28 έως και τις 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα τριήμερη εκπαιδευτική άσκηση προχωρημένων πιλότων αλεξίπτωτου πλαγιάς από το Μιτσικέλι Ιωαννίνων.

Υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών των τριών πιστοποιημένων σχολών Fly & Fun (Ιωάννινα), Freedom (Αθήνα)  και Olympic Wings (Πλαταμώνας Ολύμπου), οι εκπαιδευόμενοι που ήρθαν από πολλά σημεία της Ελλάδας ( Έλληνες και ξένοι ) εξασκήθηκαν σε συγκεκριμένες πτητικές καταστάσεις ώστε να βελτιώσουν τις δεξιότητες των τεχνικών τους στα αλεξίπτωτα πλαγιάς. 

Οι απογειώσεις πραγματοποιήθηκαν από τους Λιγκιάδες Ιωαννίνων και εξασκήθηκαν έχοντας το υδάτινο στοιχείο της λίμνης από κάτω τους. 

Τέτοιου είδους εκπαιδευτικά προγράμματα γίνονται σε ελάχιστες περιοχές πανευρωπαϊκά και η περιοχή των Ιωαννίνων ενδείκνυται για αυτή τη μορφή των ασκήσεων, κάτι που στο μέλλον μπορεί να την καταστήσει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε διάσημες περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης και της Τουρκίας, που προσελκύουν τέτοιου είδους τουρισμό.

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την υποστήριξη την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, τον Φορέα διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδας , τον αερολιμένα Ιωαννίνων , τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, την κινητή μονάδα Υγείας της εταιρίας Care and Tourism καθώς και τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων.Επίσης, τις τοπικές κοινότητες αλλά και τους κατοίκους των Λιγκιάδων και Λογγάδων, που αγκάλιασαν με θέρμη τους συγκεκριμένους αθλητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]