ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ένα μοναδικό ταξίδι ...σε όλες τις παραλίες της Πρέβεζας![βίντεο]


 Η ακτογραμμή του Νομού Πρεβέζης έχει μήκος πάνω από  65 χιλιόμετρα η αφετηρία της είναι η παραλία της Κυανής ακτής στον νότο και καταλήγει μέχρι την παραλία Σαρακήνικο στον Βορρά.


Αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά που το μήκος τους ξεπερνάει τα δυο χιλιόμετρα θα συναντήσουμε εξερευνώντας τον νομό, όπως η παραλία Μονολίθι, Κανάλι, Καστροσυκιά,Βράχος-Λούτσα .


Η ακτογραμμή του νομού  Πρεβέζης έχει μια ιδιομορφία όσο ανεβένουμε προς τα βόρεια , τα πεύκα σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου παίρνουν την θέση τους ,αλλάζοντας το τοπίο.


.Η Αμμουδιά με τις εκβολές του Αχέροντα , το Αλωνάκι, η Κερέντζα, και κατευθινόμενοι προς την Πάργα, ο Αγιος Σώστης, το Κρυονέρι και ο Βάλτος είναι κολπίσκοι που συνδυάζουν κατάλληλα το πράσινο με τo γαλάζιο,δίνοντας μια ιδιαίτερη ομορφιά.


Η Λυγιά, η Αμμουδιά   είναι δυο γραφικά ψαροχώρια    όπου μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι, ενώ ο Όρμος του Οδυσσέα που   προτείνεται για κατασκηνωτές με τροχόσπιτα και σκηνές.


Γαλήνιες, απόμακρες, κοσμικές  αλλά και μοναχικές  οι παραλίες του Νομού Πρεβέζης είναι ιδανικές για τον οποιοδήποτε επισκέπτη!

δείτε το βίντεο του συνεργάτη μας Λάζαρου Τσάτσου για το epirustravel.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]