Ο καιρός σήμερα


 Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά και ενδεχομένως να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις απογευματινές ώρες στη Μακεδονία. Από το βράδυ αναμένεται βελτίωση στη δυτική και σταδιακά την κεντρική Μακεδονία.

Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί με την ίδια ένταση.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Από αργά το απόγευμα σταδιακή βελτίωση.

Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμαία από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και κυρίως τη Θεσσαλία με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη Θεσσαλία τις απογευματινές ώρες θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ βελτίωση.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα νότια νοτιοδυτικοί 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ στα δυτικά έως 6 μποφόρ.


ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα.

Ανεμοι: Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.


ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας τις απογευματινές ώρες. Από το βράδυ αίθριος.

Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις απογευματινές ώρες. Τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί με την ίδια ένταση.

EMY


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]