ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Τραπεζάκια έξω λοιπόν .....6 μήνες μετά ! Αυξημένη κίνηση στο μώλο ![βίντεο-φωτό]


Μετά από 6 μήνες άνοιξε η εστίαση σήμερα Δευτέρα του Πάσχα μόνο σε εξωτερικούς χώρους με καθήμενους πελάτες ,χωρίς μουσική και με ωράριο μέχρι τις 22.45 κάθε μέρα .
Τις τελευταίες ημέρες οι επαγγελματίες του κλάδου και στα Ιωάννινα ξεκίνησαν τις προετοιμασίες ώστε να είναι έτοιμοι για να τραβήξουν τα ρολά των καταστημάτων τους σήμερα .
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα καφέ ιδιαίτερα  στην περιοχή του μώλου δεν  λείπουν  ωστόσο και περιπτώσεις  που οι ιδιοκτήτες καταστημάτων δεν άνοιξαν  σήμερα τα μαγαζιά  τους ,όπως στην περιοχή της Γαριβάλδη .
Σήμερα και αύριο οι επαγγελματίες  του κλάδου εκτιμούν ότι η κίνηση στα καφέ και στα εστιατόρια  θα είναι ενθαρρυντική  ,αυτό που  τους ανησυχεί ωστόσο  είναι αν θα κυλήσουν όλα ομαλά με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας   ώστε όλα να πάνε καλά και να μην χρειαστεί να ξανακλείσουν οι επιχειρήσεις που επί τόσους μήνες παρέμειναν κλειστές.
Από την πλευρά του   ο Δήμος Ιωαννιτών Ιωαννιτών εκφράζει την ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία του εν λόγω  κλάδου  καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα επιστροφής στην κανονικότητα το οποίο πρέπει να γίνει με ασφάλεια και με τήρηση όλων των κανόνων και των μέτρων.
Ο Δήμος  άλλωστε   και το περασμένο διάστημα έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξή του στον κλάδο με παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων και με οικονομικές ελαφρύνσεις  και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους επιχειρηματίες και το επόμενο διάστημα.
Τα βήματα επιστροφής  όμως στην κανονικότητα  ,τονίζει η Δημοτική Αρχή , θα πρέπει να γίνονται με προσοχή και με τήρηση όλων των μέτρων ώστε να αποφευχθούν πισωγυρίσματα,αφού ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ  και   μέχρι να αποκτήσει   ο πληθυσμός  το τείχος προστασίας μέσω των εμβολιασμών  όλοι  οφείλουν  να είναι πολύ  προσεκτικοί, να τηρούν  τις αποστάσεις, να χρησιμοποιούν  τις μάσκες και να τηρούν  όλα τα μέτρα...















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]