Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της Αύριο το "τελευταίο αντίο"


 Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη μανούλα τριών παιδιών, θα πουν αύριο Τρίτη, στις 4 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι στη Λοχριά Ρεθύμνου, τόπος καταγωγής της.


Η 44χρονη που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca έδινε τη δική της μάχη από τις 12 Μαΐου, όμως δυστυχώς παρά τις προσευχές όλων δεν τα κατάφερε.


Το πρωί της Δευτέρας οι γιατροί ενημέρωσαν τα συγγενικά της πρόσωπα ότι επήλθε ο εγκεφαλικός θάνατος και ξεκίνησαν την αποσωλήνωσή της.


Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca στις 6 Μαΐου, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Επτά μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στις 12 Μαΐου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.


Στη συνέχεια ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία, και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.


Υπενθυμίζεται ότι εδώ και ημέρες τα παιδιά της 44χρονης είχαν ενημερωθεί από τον πατέρα τους και από ψυχολόγο για την άσχημη κατάσταση της υγείας της μητέρας τους. Έγραψαν μάλιστα και ένα γραμμα, με όλα τα αναπάντητα ερωτήματα και το παρέδωσαν στον πατέρα τους. Εκεί αποτυπώνουν τις παιδικές απορίες τους μιας και μόλις πριν από λίγα 24ωρα η ίδια η μητέρα τους, τους επιβεβαίωνε ότι θα επιστρέψει υγιής στο σπίτι.

πηγή cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]