Οι δημοσκοπήσεις – μήνυμα έφεραν τον οδικό χάρτη για έξοδο από το lockdown


 «Ασφαλές Πάσχα – ελεύθερο καλοκαίρι» το… σύνθημα της κυβέρνησης για την μερική άρση του lockdown. Ο οδικός χάρτης για την… απελευθέρωση και το παρασκήνιο των αποφάσεων της κυβέρνησης. Νέο μήνυμα Μητσοτάκη με συνέντευξη στον Alpha απόψε.


Με το μήνυμα ότι ο στόχος είναι ένα “ασφαλές Πάσχα” για “να κερδίσουμε ένα ελεύθερο καλοκαίρι”, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε χθες (21.04.2021) ο ίδιος στους πολίτες, με ένα διττό στόχο… Από τη μία να εξηγήσει την αναγκαιότητα να μην υπάρξει χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων (lockdown), και από την άλλη να κάνει έκκληση στο θυμικό του κάθε Έλληνα, ζητώντας να βάλουν πλάτη και να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί και σήμερα στους πολίτες, για 2η ημέρα, με συνέντευξη που θα παραχωρήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, προκειμένου να απαντήσει αναλυτικά στα εύλογα ερωτήματα που διατυπώνουν και οι πολίτες, για τα μέτρα, τη διαχείριση και τον οδικό χάρτη εξόδου από την πολύμηνη περιπέτεια της πανδημίας και του lockdown.


Η στρατηγική της κυβέρνησης…

«Διανύουμε την τελευταία και πιο ευαίσθητη φάση του πολέμου με τον κορονοϊό. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη κούραση. Αλλά υπάρχουν δίπλα μας και νέοι σύμμαχοι: Οι εμβολιασμοί, τα self-test, αλλά και ο καλύτερος καιρός μας κάνουν αισιόδοξους ότι η πρωτοφανής αυτή περιπέτεια τελειώνει» δήλωσε με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμα του.


Στο Μέγαρο Μαξίμου η εικόνα που έχουν από τις δημοσκοπήσεις, αποτυπώνει μια δυσαρέσκεια του κόσμου, αποτέλεσμα και της κόπωσης αλλά της ματαίωσης, που παρά τους συνεχείς περιορισμούς στη ζωή τους, η επιδημιολογική κατάσταση παραμένει εκρηκτική.

πηγή newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]